001 -Family

Ouders opgelet: omgaan met pubers is leuk


Geplaatst op: 9 september 2011


Op donderdag 27 oktober start Zuwe Zorg in Mijdrecht de cursus ‘Omgaan met pubers is leuk'.

De puberteit is vaak lastig voor ouders én kinderen. Kinderen proberen zich los te maken van hun ouders. Ze verkennen hun grenzen, proberen van alles uit, krijgen andere interesses en willen meer zelfstandigheid. Dit hoort bij de pubertijd, maar brengt ook spanningen en conflicten met zich mee. Veel ouders hebben wel eens problemen met het omgaan met hun puber en missen daardoor ook de leuke kanten van deze leeftijdsfase. In de cursus ‘Omgaan met pubers is leuk' leren deelnemers hoe ze in conflicten met hun kind kunnen handelen en (weer) een goede relatie kunnen opbouwen met hun kind. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten waarin o.a. de volgende thema's aan bod komen: doelen in de opvoeding, communicatiepatronen tussen ouders en kinderen en omgaan met conflicten.

Meer informatie en aanmelden
De cursus start op donderdag 27 oktober 2011 in Mijdrecht, Hoofdweg 1. De zes bijeenkomsten duren van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten bedragen € 60,00 per persoon. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) het cursusbedrag; dit staat vermeld in de polisvoorwaarden.

Aanmelden en informatie
Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.zuwezorg.nl/cursussen. Aanmelden kan via de website of via de Zuwe Informatielijn, T 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur) of E informatie@zuwezorg.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ouders opgelet: omgaan met pubers is leuk

Op donderdag 27 oktober start Zuwe Zorg in Mijdrecht de cursus ‘Omgaan met pubers is leuk'. De puberteit is vaak lastig voor ouders én kinderen. Kinderen proberen zich los te maken van hun ouders. Ze verkennen hun grenzen, proberen van alles uit, krijgen andere interesses en willen meer zelfstandigheid. Dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: