001 -Family
Herhaling eindmusical en -films basisscholen op RA-TV

Herhaling eindmusical en -films basisscholen op RA-TV


Geplaatst op: 7 juli 2020

Vanwege de corona-maatregelen gaan veel dingen anders dit jaar. Ook op de diverse scholen was dat uiteraard zo. Zo werden de diploma-uitreikingen op een alternatieve manier georganiseerd op de middelbare scholen en ook de musicals van de diverse groepen 8 moesten op een alternatieve manier. Veel scholen kozen ervoor om er een film van te maken. En dat kan natuurlijk ook mooi op tv worden uitgezonden.

Dat gebeurde ook in de eerste week van juli voor OBS Zuidooster, OBS Kudelstaart en de Antoniusschool. Helaas kon dit niet tijdig aangekondigd worden en kon niet iedereen kijken. Daarom worden de drie musicals/films opnieuw uitgezonden en wel aanstaande zondag12 juli:

14.00    OBS Kudelstaart
15.00    OBS Zuidooster (Het duurt te lang)
16.00    RKBS Antoniusschool Kudelstaart (Under Koffer)
Zeg het je opa, oma, oom, tante, buurman en buurvrouw en neem samen plaats achter de televisie: Caiway kanaal 12 en kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort. Via internet kan ook: radioaalsmeer.nl/tv

 

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel, digitaal radiokanaal 868 (Caiway) en via de website www.radioaalsmeer.nl. Elke dag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne non-stop muziek. Uitzending gemist? Surf naar radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer).


Laatst bewerkt op: 7 juli 2020 11:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Herhaling eindmusical en -films basisscholen op RA-TV

Vanwege de corona-maatregelen gaan veel dingen anders dit jaar. Ook op de diverse scholen was dat uiteraard zo. Zo werden de diploma-uitreikingen op een alternatieve manier georganiseerd op de middelbare scholen en ook de musicals van de diverse groepen 8 moesten op een alternatieve manier. Veel scholen kozen ervoor om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: