001 -Family
Radio Aalsmeer: Gerard Joling aan tafel met zijn Top 10

Radio Aalsmeer: Gerard Joling aan tafel met zijn Top 10


Geplaatst op: 7 juli 2020

Tijdens de zomermaanden gaat Radio Aalsmeer met de meeste programma’s gewoon gezellig door. Er is weer voor ieder wat wils op de lokale radio- en tv-zender. Een locatie-uitzending van ‘That’s Life’, een nieuwe ‘Mark en Eric Show’, kledingruil bij ‘Blikopener Radio’ en nog veel meer. En eindelijk is het gelukt om niemand minder dan Gerard Joling te strikken voor ‘De Top 10 van…’. De bekende Nederlander schuift maandagavond om 20.00 uur bij Rinus en Talitha van Itterzon aan de tafel en brengt zijn tien meest favoriete liedjes ten gehore. Vader en dochter zijn benieuwd wat de keuze van Gerard gaat worden, want hij zal er vast en zeker leuke verhalen bij te vertellen hebben. En of daar ook zijn nieuwe single “We Gaan Raket Nu” in voorkomt, hoor je maandag. Deze uitzending is uiteraard ook te volgen op televisie of via de website. 

Truus en Hans Oudendijk bij ‘Echt Esther’
De gasten donderdagavon 9 juli om 19.00 uur bij ‘Echt Esther’ aan tafel zijn Truus en Hans Oudendijk. Truus leest tweewekelijks haar column voor, dus het wordt echt tijd voor een goede introductie. Samen hebben ze een grote passie voor reizen  en op dit moment is Truus bezig met een boek “75 jaar Oudendijk”, over het familiebedrijf. Daar gaan we natuurlijk over praten en over alles wat hun bindt en over hoe Truus een onderwerp kiest voor haar columns. 

‘That’s Life’ vanuit Flower Art Museum
Donderdag 9 juli is het weer die ene donderdag in de maand en tijd voor ‘That’s Life’.

Een hele bijzondere uitzending deze keer, want de programmamakers gaan live uitzenden vanuit het Flower Art Museum. De locaties Flower Art Museum, Historische Tuin en de Oude Veiling hebben een gezamenlijk evenement  genaamd “Zomerconcerten”. Van deze locaties zijn gasten uitgenodigd die deze zomerconcerten komen uitlichten, maar ook vertellen wat er het komend seizoen allemaal op de agenda staat in de 3 locaties. Mandy van de Zwaard komt over het magazine A&K Thuis vertellen, dat een speciale editie uitbrengt over dit programma. En er is uiteraard live muziek; Ninalynn met Americano muziek en Hein Meijer met Blues. Al dit leuks is te horen en natuurlijk te zien donderdagavond van 20.00 tot 22.0 uur bij Radio en TV Aalsmeer. 

 

Nieuwe ‘Mark en Eric Show’
Na de successen van de pubquizzen tijdens de quarantaineperiode is het nu weer tijd voor een 'normale' ‘Mark en Eric Show’. Aanstaande vrijdag zijn Mark, Eric en Kees in de studio om jouw weekend te laten starten. We gaan bekijken wat er komende zomer te beleven is in Aalsmeer. Want kan er niet toch wat doorgaan nu de regels zich versoepelen... Luister en kijk vrijdag tussen 20.00 en 22.00 uur mee. Ga voor meer informatie naar de Instagram van de ‘Mark en Eric Show’; @markeneric, of naar markeneric.nl. 

Megaidi Pinas bij ‘Blikopener Radio’
Ze heeft een zeer brede interesse en wil met alles wat ze doet de wereld een stukje mooier maken. We hebben het hier over Megaidi Pinas, oprichtster van Borrow a Brand. Oorspronkelijk was het een platform om een deeleconomie binnen de mode-industrie te activeren: mensen lenen kleding aan elkaar uit. Anderhalf jaar later vormt ze het platform om naar een rental service voor de bewuste Nederlandse zakenvrouw. “De wetenschap dat ik door mooie bewuste brands bij elkaar te brengen niet alleen drukbezette vrouwen kan helpen, maar daarmee ook meewerk aan een circulair modesysteem, geeft me elke dag weer energie om verder te gaan.” De programmamakers van ‘Blikopener Radio’ laten zich graag inspireren door deze gast. Jij ook? Luister dan op maandag 13 juli naar tussen 18.00 en 19.00 uur. 

‘Door de Mangel' #290 met Sander Huis
‘Door de Mangel’, de wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer, ontving afgelopen maandag sinds half maart weer eens live een gast. Martijn Lobbes was de 289e schakel aan de lange ketting. Sinds 2018 produceert de geboren Amsterdammer o.a. bootkappen en bouwt hij zelf een boot. Daarnaast is Martijn een echte motorfan. “Met de motor naar de Noordkaap was een mooie ervaring, zeker toen ter plekke de bewolking plotsklaps verdween”, aldus de zeilmaker. Zoals gebruikelijk heeft ook Martijn een opvolger gevonden. De volgende schakel aan de ketting is Sander Huis geworden. “Hij is een echte autofanaat. Ik ben benieuwd hoeveel bekeuringen hij al heeft gekregen.” De autofanaat is op maandag 13 juli om 19.00 uur de 290e gast. Heb je ook een vraag voor Sander, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Dubbele uitzendingen van ‘All About Music’
Iedere woensdag om 18.00 uur maakt Stevan van der Voet het veelzijdige muziekprogramma ‘All About Music’. En tijdens de vakantieweken wordt het zelfs een dubbele uitzending van twee uur omdat ‘Young Ones’ zomerstop heeft. Je kunt iedere week een lekkere mix van muziek verwachten, waarbij Stevan je helemaal bijpraat over de laatste nieuwtjes op muziekgebied. Met vaste onderdelen als ‘het koffertje’, gezellige interviews en muziek van toen en nu, breek je de week optimaal.  


Laatst bewerkt op: 7 juli 2020 15:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer: Gerard Joling aan tafel met zijn Top 10

Tijdens de zomermaanden gaat Radio Aalsmeer met de meeste programma’s gewoon gezellig door. Er is weer voor ieder wat wils op de lokale radio- en tv-zender. Een locatie-uitzending van ‘That’s Life’, een nieuwe ‘Mark en Eric Show’, kledingruil bij ‘Blikopener Radio’ en nog veel meer. En eindelijk is het gelukt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: