001 - Escaperoom aglemeen
Afsluiting schooljaar Jozefschool

Afsluiting schooljaar Jozefschool


Geplaatst op: 7 juli 2020

Schooljaar 2019 - 2020 is een bijzonder bewogen jaar geweest voor de leerlingen, ouders en docenten van de Sint Jozefschool in Vinkeveen. Niet alleen speelde de Corona-maatregelen, ook mocht de school een nieuwe directrice verwelkomen, werd het schoolplein gerenoveerd en het schoolgebouw van binnen opgefrist. Alle reden om even extra stil te staan bij het samen afsluiten van dit schooljaar. Dat gebeurt op 10 juli. Kinderen en ouders samen lopen een feestelijke route door het dorp, om de verbinding met de bewoners van Vinkeveen te zoeken. Juist samen en juist in het dorp, buiten het schoolplein. Want “Wij geloven in een wereld waarin mensen, jong en oud, op vriendelijke en respectvolle wijze met elkaar omgaan. Een wereld waarin iedereen actief meedoet en je komaf niet als een bedreiging wordt gezien, maar als een verrijking wordt ervaren. Samen leven, daar is het ons bij de Sint Jozefschool om te doen. Binnen de school en daarbuiten. Daar ligt de basis voor een bloeiende samenleving. En dat is waar wij voor gaan.” aldus de Jozefschool.

Daarna vindt er een activiteit op het schoolplein plaats met een versnapering tot slot. Op naar schooljaar 2020 - 2021! Maar eerst genieten van een welverdiende zomervakantie.

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afsluiting schooljaar Jozefschool

Schooljaar 2019 - 2020 is een bijzonder bewogen jaar geweest voor de leerlingen, ouders en docenten van de Sint Jozefschool in Vinkeveen. Niet alleen speelde de Corona-maatregelen, ook mocht de school een nieuwe directrice verwelkomen, werd het schoolplein gerenoveerd en het schoolgebouw van binnen opgefrist. Alle reden om even extra … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: