001 - Escaperoom aglemeen
22e uitzending  van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

22e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen


Geplaatst op: 8 juli 2020

Zondag 12 juli van 10.00 tot 11.00 uur op Rick FM de 22e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen, Gemeente Uithoorn.

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit zesde interview vertelt ze o.a. over haar motivatie om niet tevreden te zijn met het bestaande, maar voortdurend op zoek te zijn naar verbeteringen in onze samenleving voor alle mensen. Nu is ze directeur van Amnesty International.

Uit het Rick FM-radio-archief een een reportage over het parochiehuis op de Schans uit 1984.

De BUK'ker; Bekende Uithoornaar of Kwakelaar van de week is Monique Knijnenburg. Ze is opgegroeid in Uithoorn en heeft daar o.a. gehandbald. Na een uitstapje naar Zwitserland is ze in De Kwakel gaan wonen. Ze heeft de afgelopen jaren alle wereldzeeën afgezeild. Full Circle Sailing

Chris Woerden vertelt in zijn historische column verder het allereerste zwembad in Uithoorn. Dat lag in het Zijdelmeer bij Hotel Hengelsport.

We hebben in het kader van de 200 seconden van een inwoner uit De Kwakel of Uithoorn een gesprek met Marco Groothoff. Hij woont sinds een paar jaar in Uithoorn. Hij is freelance journalist en een fervent fietser.

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze uitzendingen, dat kan. Maak dan een geluidsopname van 200 seconden waarin u vertelt wie u bent en wat u kwijt wil over Uithoorn, De Kwakel en Thamen. Mail dit met de vermelding van uw contactgegevens naar; uithoorn200@rickfm.nl

De muziek in deze uitzending is een selectie uit de gemeente Uithoorn Top 200. Wilt u ook een nummer aanmelden voor deze Top 200 ga dan naar het opgaveformulier op de website.


De uitzending Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen is een samenwerking met de Stichting Oud Uithoorn/De Kwakel en Stichting De Kwakel Toen & Nu  en wordt op woensdag 15 juli herhaald tussen 18.00 en 19.00 uur.

Wilt u ook naar eerdere uitzendingen luisteren ga dan naar de knop Podcasts op de website.
Ook zijn onze podcasts via Spotify, iTunes en Google te beluisteren onder Uithoorn 200 jaar.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
Live stream en ook overal met de gratis TuneIn App
Volg #Uithoorn200jaar op #RadioRickFM


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

22e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

Zondag 12 juli van 10.00 tot 11.00 uur op Rick FM de 22e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen, Gemeente Uithoorn. In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit zesde interview vertelt ze o.a. over haar motivatie om niet tevreden te zijn met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: