HandjeHelpen
Dorien Verbruggen en Zoë van Dasler beste schuttersduo bij K.V. De Vinken

Dorien Verbruggen en Zoë van Dasler beste schuttersduo bij K.V. De Vinken


Geplaatst op: 13 juli 2020

Dit jaar werd voor de veertigste keer het vermaarde schutterstoernooi van korfbalvereniging De Vinken gehouden. Deze keer streden zestien duo’s om de schutterstitel 2020. Het selectieduo Dorien Verbruggen en Zoë van Dasler ging vanaf de eerste avond aan kop en gaf de behaalde voorsprong niet meer uit handen. Zij gingen er verdiend met de beker vandoor!

Op maandagavond 6 juli en woensdagavond 8 juli vond het schutteren plaats. Beide avonden bleef het gelukkig droog en alleen maandag was de wind nog een beetje spelbreker. Uit alle competitieteams waren spelers en speelsters vertegenwoordigd. Zo zagen we bijvoorbeeld spelers uit de selectie, niet-spelende leden, vaders van jeugdleden en ook leden van buurverenigingen SDO en Atlantis. 

Spelregels

Tijdens het schutterstoernooi moet ieder duo tegen ieder ander duo schutteren. Hierbij wordt er over een afstand van zes meter op elkaars korf geschoten, waarbij doorloopballen niet zijn toegestaan. Een wedstrijd is afgelopen wanneer één van beide duo’s één keer tot tien doelpunten is gekomen. Het duo dat begint, moet het andere duo nog een extra kans geven. Hierdoor zijn gelijke spelen ook mogelijk. Dat kwam gedurende dit toernooi slechts twee keer voor. Het beste schuttersduo is het koppel dat de meeste wedstrijdpunten heeft behaald.

Competitie

Waar vorig jaar het gecombineerde verenigingsduo van De Vinken en Atlantis, vertegenwoordigd door Pascal Hoogeboom en Timo Jongerling, er met de titel vandoor ging, moesten zij dit jaar genoegen nemen met een derde plaats. Al op de eerste dag namen Dorien en Zoë de leiding en zij gaven die niet meer uit handen. Met slechts twee verloren wedstrijden was dit koppel uit de hoofdselectie van De Vinken het sterkst. Zij kregen terecht de titel schutterskampioen 2020.

 


Laatst bewerkt op: 13 juli 2020 22:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dorien Verbruggen en Zoë van Dasler beste schuttersduo bij K.V. De Vinken

Dit jaar werd voor de veertigste keer het vermaarde schutterstoernooi van korfbalvereniging De Vinken gehouden. Deze keer streden zestien duo’s om de schutterstitel 2020. Het selectieduo Dorien Verbruggen en Zoë van Dasler ging vanaf de eerste avond aan kop en gaf de behaalde voorsprong niet meer uit handen. Zij gingen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: