De Baat (2e)

Cursusmarkt Cursusproject geweldig succes


Geplaatst op: 9 september 2011

Vinkeveen - In de hal van De Boei vormt zich een rij wachtenden die druk praten over de 54 cursussen en er wordt gekeken op de plattegrond om te zien waar men een inschrijfformulier kan halen.

Om half acht opent de Cursusmarkt en om negen uur blijkt dat er bijna 600 inschrijvingen zijn. Leuk om te weten is dat ook steeds meer aanmeldingen via internet binnenkomen.
Wij zijn een volk dat met de tijd meegaat!
Het cursusoverzicht staat op www.cursusproject.nl er zijn nog plaatsen over.

Wie in wil schrijven kan dat doen via de Rabobank of via internet; www.cursusproject.nl Wie meer wil weten, kan bellen met, 0297 261849 of 285570. U krijgt dan informatie over de wijze van inschrijven, cursustijden en betalen. Bij de Rabobank, servicepunten, VVV en bibliotheken is ook het programma te bekijken. Aanmelden voor de nieuwsbrief; cursusproject@planet.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursusmarkt Cursusproject geweldig succes

Vinkeveen - In de hal van De Boei vormt zich een rij wachtenden die druk praten over de 54 cursussen en er wordt gekeken op de plattegrond om te zien waar men een inschrijfformulier kan halen. Om half acht opent de Cursusmarkt en om negen uur blijkt dat er bijna … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: