HandjeHelpen
Shopping Mijdrecht verandert in ‘Mijdrecht Dorp’

Shopping Mijdrecht verandert in ‘Mijdrecht Dorp’


Geplaatst op: 14 juli 2020

shopping Mijdrecht, het bestuur van de winkeliersvereniging, gaat wat zaken veranderen. Te beginnen met de naam van ons mooie dorp in Mijdrecht. Shopping Mijdrecht heet voortaan Mijdrecht Dorp. “Het is zaak dat we de winkels in het dorp beter op de kaart gaan zetten”, geeft  voorzitter van de winkeliersvereniging, Danielle van Scheppingen aan. “Daarom hebben we Reclamebureau Switch gevraagd naar een nieuwe en eigentijdse uitstraling die past bij ons gezellige dorp”.

Mijdrecht Dorp merkt steeds vaker dat er een strijd is met de bekende internetwinkels en bijvoorbeeld een winkelcentrum in Amstelveen. “Ten onrechte”, vervolgt Van Scheppingen. “In Mijdrecht kan het winkelend publiek rekenen op persoonlijke aandacht. En meer hulp als dat nodig is. In ons dorp kom je bekenden tegen en is er genoeg te vinden en te beleven.”.

Bij die persoonlijke aanpak en het dorpse karakter, past een dito naam vond het reclamebureau. En dus bedachten ze een naam die daarbij past. ‘Mijdrecht Dorp’ dekt de lading en past perfect bij het gezellige dorpscentrum.

Naast de naam is er ook gewerkt aan een nieuw logo en de website is ook vernieuwd. De site wordt vooral bekeken op de telefoon en dus is ie daarvoor geoptimaliseerd. Je kan nu nog beter en makkelijker het laatste nieuws over de winkels en eventuele activiteiten opzoeken. 

Verder wordt de nieuwe naam geïntroduceerd met een leuke spaaractie waarmee leuke prijzen te winnen zijn. “Stickers plakken is prijzen pakken!”, voegt mede-bestuurslid Viviënne Prins toe. “De actie is vast wel bekend van de decembermaand, waar iedereen altijd massaal aan mee doet. Zes weken lang maak je elke week kans op 1 van de 12 Mijdrecht Dorp fietsen. Of win een van de vele cadeaubonnen die beschikbaar zijn gesteld door de lokale winkeliers. Genoeg redenen om ook in de zomervakantie het gezellige centrum te bezoeken van ‘Mijdrecht Dorp’!”

Meer weten over Mijdrecht Dorp en de spaar en Win actie?
Check dan de nieuwe website www.mijdrechtdorp.nl 
Of volg ons op Facebook of Instagram. 


Laatst bewerkt op: 15 juli 2020 13:00

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Shopping Mijdrecht verandert in ‘Mijdrecht Dorp’

shopping Mijdrecht, het bestuur van de winkeliersvereniging, gaat wat zaken veranderen. Te beginnen met de naam van ons mooie dorp in Mijdrecht. Shopping Mijdrecht heet voortaan Mijdrecht Dorp. “Het is zaak dat we de winkels in het dorp beter op de kaart gaan zetten”, geeft  voorzitter van de winkeliersvereniging, Danielle … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: