001 - Escaperoom aglemeen
Marijke neemt na 50 jaar afscheid van Veenland gymnastiek

Marijke neemt na 50 jaar afscheid van Veenland gymnastiek


Geplaatst op: 19 juli 2020

Op donderdag 16 juli nam Marijke afscheid van Veenland gymnastiek. Zij begon zelf als klein meisje van 6 jaar met turnen bij Veenland. Nadat ze zelf stopte met turnen is ze gaan helpen bij de lessen. Er kwamen drie dochters en ook die gingen turnen en Marijke bleef helpen met de lessen en ging zelf de kleuters les geven. Nadat de dochters stopten had Marijke er nog niet genoeg van en bleef bij de selectie helpen en werd ook jurylid. 

Maar nu na bijna 50 jaar is er echt tijd gekomen voor wat anders. Inmiddels oma van 2 prachtige kleinkinderen gaat ze genieten van het oppassen op de kleinkinderen en van haar hobby’s fotografie, tuinieren, fietsen. Van alle trainsters, bestuursleden en sponsor Schaaphuizen V.O.F kreeg ze een prachtig tuinbeeld en boek vol met herinneringen, foto’s en berichtjes van de selectie turnsters.

Het Veenland omni bestuur had nog een verrassing voor haar . Marijke werd lid van verdienste van Veenland. Zeer verdiend!.  Laatst bewerkt op: 19 juli 2020 08:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Marijke neemt na 50 jaar afscheid van Veenland gymnastiek

Op donderdag 16 juli nam Marijke afscheid van Veenland gymnastiek. Zij begon zelf als klein meisje van 6 jaar met turnen bij Veenland. Nadat ze zelf stopte met turnen is ze gaan helpen bij de lessen. Er kwamen drie dochters en ook die gingen turnen en Marijke bleef helpen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: