001 -Family
Getuigenoproep vuurwerkbom in Koolwitjesstraat Aalsmeer

Getuigenoproep vuurwerkbom in Koolwitjesstraat Aalsmeer


Geplaatst op: 21 juli 2020

In de nacht van zaterdag 18 juli op zondag 19 juli 2020 werd in de Koolwitjesstraat in Aalsmeer bij een woning een harde knal gehoord. Onderzoek van de politie leert dat er vrijwel zeker een vuurwerkbom is afgestoken. De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen of mensen die meer kunnen vertellen over de achtergrond bij dit incident.

De explosie van de vuurwerkbom klonk even voor 3.30 uur die nacht. De recherche is dan ook op zoek naar getuigen die mogelijk iets verdachts of verdachte personen hebben gezien in de omgeving van de Koolwitjesstraat tussen 3.15 en 3.45 uur. Ook informatie over eventueel gebruikte voertuigen of vluchtroutes is zeer welkom.

Daarnaast doet de recherche een beroep op mensen die meer weten over de achtergrond van het incident.

Heeft u informatie voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000 of via het tipformulier. 


Laatst bewerkt op: 21 juli 2020 15:47

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Getuigenoproep vuurwerkbom in Koolwitjesstraat Aalsmeer

In de nacht van zaterdag 18 juli op zondag 19 juli 2020 werd in de Koolwitjesstraat in Aalsmeer bij een woning een harde knal gehoord. Onderzoek van de politie leert dat er vrijwel zeker een vuurwerkbom is afgestoken. De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: