Duetten en pramenbouwer op Radio Aalsmeer

Duetten en pramenbouwer op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 22 juli 2020

Ook in de zomervakantie blijft Radio Aalsmeer actief op de radio en op de tv. Maar door vakantie zullen niet alle programmamakers live uitzendingen maken. Iets vaker dan normaal kun je genieten van non-stop muziek op de lokale radiozender. Maar er zijn uiteraard nog wel genoeg vrijwilligers die wekelijks leuke programma’s maken met gasten en interessante onderwerpen.

Duetten bij ‘Sem op Zaterdag’

‘Sem op Zaterdag’ zal komend weekend vooral aandacht besteden aan duo's. Vaste, regelmatige en unieke duetten zoals bijvoorbeeld Louis Armstrong met Ella Fitzgerald maar ook Diana Krall met Michael Bublé. Er zijn zo vele muzikale pareltjes ontstaan en welke Sem voor zijn programma koos, kunt u zaterdag beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur. 

'Door de Mangel' over aluminium pramen met Daniel Alderden

‘Door de Mangel’, de talkshow op Radio Aalsmeer, ontvangt wekelijks live een Aalsmeerse of Kudelstaartse gast. Afgelopen maandag ontving het team de 291e schakel aan de inmiddels immens lange ketting. De 23-jarige Jeroen Bastian runt zijn eigen botenonderhoudsbedrijf “Bootservice Aalsmeer”. Het leven van de geboren Amstelvener speelt zich voornamelijk op het water af. Hij is zelfs de ANWB-wegenwacht van het water. Bastian noemde zichzelf gezellig, nieuwsgierig en na enig nadenken ook sociaal. 

Natuurlijk heeft Jeroen weer een opvolger gezocht. Volgende week zal bij presentator Elbert Huijts een heuse pramenbouwer aan tafel schuiven. Daniel Alderden maakt aluminium pramen en Jeroen wil van hem weten hoe hij de toekomst van de aluminium pramen ziet. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 27 juli tussen 19.00 en 20.00 uur. 

Heb je ook een vraag voor Daniel, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 22 juli 2020 02:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Duetten en pramenbouwer op Radio Aalsmeer

Ook in de zomervakantie blijft Radio Aalsmeer actief op de radio en op de tv. Maar door vakantie zullen niet alle programmamakers live uitzendingen maken. Iets vaker dan normaal kun je genieten van non-stop muziek op de lokale radiozender. Maar er zijn uiteraard nog wel genoeg vrijwilligers die wekelijks leuke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: