001 -Family

De Repair Cafés onder vlag van Tympaan-De Baat gaan weer open in augustus


De Repair Cafés onder vlag van Tympaan-De Baat gaan weer open in augustus


Geplaatst op: 22 juli 2020

Nu de zwaarste maatregelen voor bescherming van Corona wat milder zijn geworden mogen de Repair Cafés gelukkig weer open. Onze vrijwilligers staan te trappelen en het publiek ook! Uiteraard wel conform de huidige RIVM regels.

Repair Café Baambrugge start weer op de 1e dinsdag van de maand namelijk
4 augustus 
Dat wordt dan de 2e keer voor deze nieuwe groep, dus wel weer spannend. Voor deze groep zijn we trouwens nog op zoek naar vrijwillige reparateurs, dus mocht u interesse hebben meld u dan aan.

Wij zoeken ook een nog goed werkende naaimachine voor de naaiwerkzaamheden van Elise. Wilt u uw naaimachine aan hen schenken? Heel erg welkom. Dit Repair Café is open van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie: dorpshuis De 5 Bogen - Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge.

Repair Café Mijdrecht start weer op de 2e en 4e donderdag van de maand dus op 13 en 27 augustus van 14.00  tot 16.00 uur. Voor dit Repair Café zoeken wij met spoed (het liefst in augustus al) een kundige en enthousiaste naaister én een ‘allround’ reparateur. Heeft u twee rechterhanden (slechts één mag ook, als die maar kundig is) en bent u goed in repareren van verschillende objecten? Dan heten wij u van harte welkom. Meld u aan. Locatie: Buurtkamer Mijdrecht, G. van Amstelstraat 5.

Repair café Abcoude start zoals u reeds gewend bent op de 1e vrijdag van de maand dus op vrijdag 7 augustus van 10.00 tot 12.30 uur. Ook sieradenreparateur Patricia zal hier weer aanwezig zijn (in Baambrugge overigens ook). Computerdeskundigen Arno en George zijn ook weer van de partij.

Locatie: Dienstencentrum De Angstelborgh - Dorpszicht 22 Abcoude.

 Repair Café Vinkeveen is verhuisd!

Zij start op de 3e maandag van de maand, dus op 17 augustus van 9.30 tot 12.30 In verband met de RIVM maatregelen kan dat helaas niet meer plaatsvinden in de Broedplaats, maar kunnen we gelukkig wel terecht in Sociaal Cultureel Centrum de Boei - Kerklaan 32- 3645 EV Vinkeveen van 9.30 tot 12.30 uur.

Voor Informatie kunt contact opnemen met Annemarie Keja, Sociaal Cultureel werker van Tympaan-De Baat Tel 0294-284824 of via e-mail a.keja@stdb.nl.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:


De Repair Cafés onder vlag van Tympaan-De Baat gaan weer open in augustus

Nu de zwaarste maatregelen voor bescherming van Corona wat milder zijn geworden mogen de Repair Cafés gelukkig weer open. Onze vrijwilligers staan te trappelen en het publiek ook! Uiteraard wel conform de huidige RIVM regels. Repair Café Baambrugge start weer op de 1e dinsdag van de maand namelijk 4 augustus  … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: