001 - Escaperoom aglemeen
Burgemeester Heiliegers bezoekt sushiworkshop voor kinderen

Burgemeester Heiliegers bezoekt sushiworkshop voor kinderen


Geplaatst op: 21 juli 2020

Burgemeester Pieter Heiliegers heeft vorige week een bezoek gebracht aan de sushi kookworkshop voor jongens van groep 7 en 8. De zomerworkshop werd gegeven door Videt.

Videt organiseert de hele zomer door verschillende activiteiten voor jongens en meiden. Zo wordt er elke woensdagochtend een sporttoernooitje gehouden op het multifunctionele speelveldje, er worden bootcamps gehouden, filmmiddagen en nog veel meer. Burgemeester Heiliegers: ,,Ik vind het zo leuk dat er zoveel georganiseerd wordt. Zeker nu. Ze hebben lange tijd thuis gezeten door de coronamaatregelen. En veel kinderen gaan deze zomer ook niet op vakantie, maar blijven in Uithoorn of De Kwakel. Op deze manier hoeven ze zich niet te vervelen en kunnen ze zich lekker uitleven.”

Club Cavemen

De burgemeester wilde graag een kijkje nemen bij ‘Club Cavemen’. Bij Club Cavemen kunnen jongens van groep 7 en 8 vijf verschillende workshops volgen. Vorige week kregen zij een sushi workshop. Heiliegers; ,,Leuk om te zien dat de jongens zo genieten om iets nieuws te leren.” 

De kinderen vonden het erg leuk dat de burgemeester een kijkje kwam nemen. 

Kijk voor meer informatie over de activiteiten op www.videt-uithoorn.nl.


Laatst bewerkt op: 21 juli 2020 23:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester Heiliegers bezoekt sushiworkshop voor kinderen

Burgemeester Pieter Heiliegers heeft vorige week een bezoek gebracht aan de sushi kookworkshop voor jongens van groep 7 en 8. De zomerworkshop werd gegeven door Videt. Videt organiseert de hele zomer door verschillende activiteiten voor jongens en meiden. Zo wordt er elke woensdagochtend een sporttoernooitje gehouden op het multifunctionele speelveldje, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: