001 -Family
26 juli op Rick FM de 24e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen.

26 juli op Rick FM de 24e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen.


Geplaatst op: 22 juli 2020

Zondag 26 juli van 10.00 tot 11.00 uur op Rick FM de 24e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen, Gemeente Uithoorn.

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit interview vertelt ze hoe ze kennis heeft gemaakt met de twee kernen Uithoorn en De Kwakel.

Uit het Rick FM-radio-archief blikken we terug op de grote brand van het Winkelcentrum Zijdelwaard, nieuwjaarsnacht 1984.

De BUK'ker; Bekende Uithoornaar of Kwakelaar van de week is Michel Rahn. Acteur van beroep en in Uithoorn ook bekend van zijn vele typetjes bij winkelopeningen of andere evenementen. https://www.improvisatieacteurs.nl/

Chris Woerden ontkracht in zijn historische column de mythe dat de grote zeehelden Michiel de Ruyter en Maarten Janszoon Tromp hun onderlinge ruzie in het Rechthuis hebben bijgelegd. Hoe zit het dan wel?

We hebben in het kader van de 200 seconden van een inwoner uit De Kwakel of Uithoorn een gesprek met Carlijn. Ze is in 2006 in Uithoorn komen wonen werkt bij het AMC in Amsterdam Zuidoost.

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze uitzendingen, dat kan. Maak dan een geluidsopname van 200 seconden waarin u vertelt wie u bent en wat u kwijt wil over Uithoorn, De Kwakel en Thamen. Mail dit met de vermelding van uw contactgegevens naar; uithoorn200@rickfm.nl

De muziek in deze uitzending is een selectie uit de Uithoornse & Kwakelse Top 200. Wilt u ook een nummer aanmelden voor deze Top 200, dat kan t/m aanstaande zondag via het opgaveformulier op de website
Uitzending van de complete Top 200 is in het weekend van 15 & 16 augustus.

De uitzending Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen is een samenwerking met de Stichting Oud Uithoorn/De Kwakel en Stichting De Kwakel Toen & Nu en wordt op woensdag 29 juli herhaald tussen 18.00 en 19.00 uur.

Wilt u ook naar eerdere uitzendingen luisteren ga dan naar de knop Podcasts op de website
Ook zijn onze podcasts via Spotify, iTunes en Google te beluisteren onder Uithoorn 200 jaar.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
Live stream en ook overal met de gratis TuneIn App.

Volg #Uithoorn200jaar op #RadioRickFM


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

26 juli op Rick FM de 24e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen.

Zondag 26 juli van 10.00 tot 11.00 uur op Rick FM de 24e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen, Gemeente Uithoorn. In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit interview vertelt ze hoe ze kennis heeft gemaakt met de twee kernen Uithoorn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: