001 - Escaperoom aglemeen
Speciale FloriWorld Bus brengt bezoekers direct naar de nieuwste bloemenattractie

Speciale FloriWorld Bus brengt bezoekers direct naar de nieuwste bloemenattractie


Geplaatst op: 27 juli 2020

Sinds 1 juli 2020 heeft FloriWorld haar deuren geopend op het terrein van de Aalsmeerse bloemenveiling. FloriWorld is de nieuwste thema-attractie van Nederland. Jong en oud kunnen hier terecht om te genieten van de mooiste (virtuele en echte) bloemen en planten. Het hele jaar door! De attractie biedt talloze interactieve ruimtes, fotowaardige plekken, een 4D-voorstelling, een echte bloemenveiling en natuurlijk vele bloemen en planten. Nieuw is de FloriWorld Bus, waarmee je binnen een half uur vanaf Amsterdam, Schiphol of Hoofddorp naar FloriWorld wordt gebracht. Hét uitstapje van deze zomer voor elk gezin!

De nieuwste toeristische attractie van Nederland
FloriWorld is een 3000 m2 grote toeristische attractie, waarin duizenden bloemen en planten te zien zijn. Of beter gezegd: waar bezoekers bloemen echt kunnen beleven. FloriWorld is namelijk geen museum, maar een uniek dagje weg. Bezoekers lopen door 14 verschillende shows, films en ruimtes waar zij steeds iets anders kunnen beleven. Dat varieert van een 4D-film in een trouwzaal tot een bloemenveilingspel. Verder zijn er exposities te bewonderen, kunnen kinderen knutselen met bloemen, is er een Amsterdamse gracht nagebouwd, kun je alles ontdekken over de bloemenindustrie en is er een kleurrijke selfieruimte. Jong en oud hoeven zich niet te vervelen.

365 dagen per jaar bloemen
Uniek aan FloriWorld is dat bezoekers er 365 dagen per jaar van de bloeiende bloemen en planten kunnen genieten. FloriWorld is namelijk een indoorattractie. Elke ruimte is uitgerust met echte en virtuele bloemen. Boeketten met bloemen gaan via een lopende band het hele pand door. Verder zien bezoekers hun favoriete bloemensoort in meerdere ruimtes op de muur geprojecteerd. Ook kunnen zij foto’s tussen de bloemen laten maken, die ze later per e-mail zelf ontvangen.

Een compleet dagje weg met de FloriWorld Bus
Niet alleen het uitje naar FloriWorld zelf, maar ook de reis ernaartoe is een beleving. De FloriWorld Bus brengt bezoekers vanaf opstapplaatsen in Hoofddorp, op Schiphol en bij de Amsterdam RAI naar FloriWorld. Bezoekers kunnen nu een combiticket kopen voor de heen- en terugrit met de bus en voor de toegang tot FloriWorld. Ook krijgen ze er een kop koffie of thee en appeltaart bij.

Dit vriendelijk geprijsde arrangement maakt FloriWorld hét uitje om deze zomer te beleven. Tickets voor volwassenen kosten in de maanden juli en augustus € 27,95. Tickets voor kinderen zijn te koop voor € 20,00. Alle tickets zijn te reserveren via www.floriworld.nl.

Het leukste coronaproof uitstapje in eigen land
FloriWorld is volledig afgestemd op de RIVM-maatregelen. Door de hele attractie staan desinfectieautomaten en er is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Verder zijn in de bus mondkapjes verplicht. Dat maakt een uitstapje naar FloriWorld veilig en coronaproof.


Laatst bewerkt op: 27 juli 2020 08:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speciale FloriWorld Bus brengt bezoekers direct naar de nieuwste bloemenattractie

Sinds 1 juli 2020 heeft FloriWorld haar deuren geopend op het terrein van de Aalsmeerse bloemenveiling. FloriWorld is de nieuwste thema-attractie van Nederland. Jong en oud kunnen hier terecht om te genieten van de mooiste (virtuele en echte) bloemen en planten. Het hele jaar door! De attractie biedt talloze interactieve … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: