HandjeHelpen
My Jewellery uitverkoop bij De Loods Fashion, dit wil je niet missen

My Jewellery uitverkoop bij De Loods Fashion, dit wil je niet missen


Geplaatst op: 30 juli 2020

Het is glanzend, blinkend, trendy en simplistisch. We houden ervan en kunnen er nooit genoeg van krijgen. Je raadt het wel, de super hippe sieraden van My Jewellery.

Een fantastisch merk die uiteraard in De Loods Fashion te vinden is. En nu, met fikse uitverkoop! De on-trend en eigenwijze stijl van My Jewellery is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Kleurrijk, uitgesproken, prints & alles volgens de laatste trends.

Vanaf afgelopen vrijdag t/m deze zondag kan je genieten van onze toffe actie. ALLE My Jewellery sieraden en accessoires gaan namelijk weg met de prijs van €10,- voor maar liefst 3 stuks! Sieraden als horloges, kettingen, oorbellen, ringen, haarbanden, je vindt het allemaal! And on top of that, zijn alle kledingstukken in de uitverkoop en per stuk maar liefst €10,-. Een goed excuus dus om je zomer garderobe aan te vullen met de hipste items van My Jewellery want jawel, het belooft een tropische zomer te worden! Ik hoor je denken: ‘Hoe dan?’ of ‘waar kan ik jullie vinden?’ Ja het is écht waar en je vindt ons met deze exclusieve SALE in Loods 2.0 in Mijdrecht.

Enfin, hippe sieraden, toffe kleding, je kan vol gerestyled de zomer in! (Haast geen reden niet te komen toch?)

We zien je zo!

 

 


Laatst bewerkt op: 30 juli 2020 22:58

Bron: Ingezonde stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

My Jewellery uitverkoop bij De Loods Fashion, dit wil je niet missen

Het is glanzend, blinkend, trendy en simplistisch. We houden ervan en kunnen er nooit genoeg van krijgen. Je raadt het wel, de super hippe sieraden van My Jewellery. Een fantastisch merk die uiteraard in De Loods Fashion te vinden is. En nu, met fikse uitverkoop! De on-trend en eigenwijze stijl … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: