001 - Escaperoom aglemeen
Achtervolging na inbraak Shell Mijdrecht

Achtervolging na inbraak Shell Mijdrecht


Geplaatst op: 4 augustus 2020

In de nacht van maandag op dinsdag rond 03.05 uur heeft er een inbraak plaats gevonden bij de Shell langs de N201 in Mijdrecht. 

Een getuige hoorde een harde knal en belde 112. Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij een zwarte Volkswagen Golf aan die direct weg reed.

De politie zette een achtervolging in die uiteindelijk over de Oosterlandweg en de Molenland ging. Daarna is de auto uit het zicht verdwenen en is er niemand aangehouden.

De brandweer werd gealarmeerd, om zeker te zijn dat er geen giftige stoffen aanwezig waren in het tankstation. Zij hebben geen gevaarlijke waarden gemeten.

De dieven hebben sigaretten gestolen bij het tankstation. 

Mocht u iets gezien hebben of de Volkswagen Golf hebben zien rijden? Bel dan met de politie via 0900 8844.Laatst bewerkt op: 4 augustus 2020 13:19

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Achtervolging na inbraak Shell Mijdrecht

In de nacht van maandag op dinsdag rond 03.05 uur heeft er een inbraak plaats gevonden bij de Shell langs de N201 in Mijdrecht.  Een getuige hoorde een harde knal en belde 112. Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij een zwarte Volkswagen Golf aan die direct weg reed. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: