Niet een konijn uit Baambrugge

Konijnen met grof geweld vermoord in Baambrugge


Geplaatst op: 4 augustus 2020

De eigenaar van de kinderboerderij in Baambrugge trof zaterdag 18 juli tot zijn grote ontzetting twee konijnen dood aan. De kopjes zaten onder het bloed. Ook acht kippen en twee hanen waren verdwenen. De politie is op zoek naar getuigen.

Uit forensisch dierenonderzoek blijkt dat de konijnen door bruut geweld om het leven zijn gebracht. De politie heeft buurtonderzoek gedaan, vertelt een woordvoerder. "Maar helaas hebben we nog niet kunnen vaststellen wat er precies is gebeurd op de kinderboerderij. Daarom hebben we je hulp nodig. Weet jij meer over wat er zich heeft afgespeeld bij dekinderboerderij in Baambrugge? Of heb je van vrijdag 17 juli tot zaterdagmiddag 18 juli iets opvallends gezien in de omgeving van de kinderboerderij aan de Grevenstukstraat?"

Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Reageer je liever anoniem? Bel dan 0800 - 7000.

Niet een konijn uit Baambrugge

Laatst bewerkt op: 4 augustus 2020 14:35

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Konijnen met grof geweld vermoord in Baambrugge

De eigenaar van de kinderboerderij in Baambrugge trof zaterdag 18 juli tot zijn grote ontzetting twee konijnen dood aan. De kopjes zaten onder het bloed. Ook acht kippen en twee hanen waren verdwenen. De politie is op zoek naar getuigen. Uit forensisch dierenonderzoek blijkt dat de konijnen door bruut geweld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...