001 - Escaperoom aglemeen
Terug naar april 2001 bij ‘Troost Radio, Top 40 Classic’

Terug naar april 2001 bij ‘Troost Radio, Top 40 Classic’


Geplaatst op: 6 augustus 2020

Het leven is door de corona voor velen compleet op zijn kop gezet. In deze bizarre tijden kunnen we best wat troost gebruiken. En nostalgie werkt, dat blijkt uit de populariteit van Troost tv van de publieke omroep. Hierin worden allerlei oude televisieprogramma's uitgezonden. Frank Bunnik neemt je iedere vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 mee terug in de tijd, met een oude Top 40-lijst. Naar de week waarin je 18 werd, je ging trouwen of een bijzondere zomervakantie bijvoorbeeld. Even de corona vergeten en écht even helemaal terug in de tijd, want je hoort ze alle veertig inclusief de vergeten hitjes, guilty pleasures én bekende jingles uit die tijd. Vrijdag 7 augustus komt de Top 40 van 21 april 2001 voorbij, een keuze van een luisteraar. Wil je ook een Top 40 uit een bepaalde week horen, vanaf 1965? Laat het weten via frank@radioaalsmeer.nl.


Macht of naïviteit bij 'Sem op Zaterdag'
De afgelopen weken heeft Sem van Hest een aantal boeken gelezen over macht en wat dat doet met mensen. Wat kunnen we er bijvoorbeeld van opsteken? Sem gaat dit muzikaal invullen bij zijn programma ‘Sem op Zaterdag’. Het thema wordt dan ook macht of naïviteit. Nieuwsgierig? Zaterdag de invulling, dus luisteren tussen 10.00 en 12.00 uur. 


'Door de Mangel' interviewt aannemer Chris Millenaar

Zoals iedere week ontving het team van ‘Door de Mangel’ afgelopen maandag ook weer live een Aalsmeerse gast. Deze keer was radio-collega Adrie de Rooij de 293e plaatsgenoot die te gast was in de talkshow. Adrie is werkzaam in de woningbouw als eerste monteur elektrotechniek en vertelde vroeger een beetje een driftkikkertje te zijn geweest. Hij heeft destijds zelfs een stoel door een lokaal gegooid. “Door op school een sociale vaardigheidstraining te volgen, is dat flink minder geworden”, erkende De Rooij. Adrie noemde zichzelf creatief, behulpzaam en vaak vrolijk. Naast zijn werk, zijn twee g’s voor hem belangrijk: de g van geluid en geloof. 

Ook Adrie is op zoek gegaan naar een opvolger. Maandag 10 augustus zal bij presentator Elbert Huijts aannemer Chris Millenaar achter de microfoon plaats nemen. Chris heeft een eigen klusbedrijf en verbouwt ook zijn eigen huis. “Ik vraag mij af hoe hij dat allemaal georganiseerd krijgt,” vroeg Adrie zich af. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur.
Heb je ook een vraag voor Chris, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 


Laatst bewerkt op: 6 augustus 2020 08:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Terug naar april 2001 bij ‘Troost Radio, Top 40 Classic’

Het leven is door de corona voor velen compleet op zijn kop gezet. In deze bizarre tijden kunnen we best wat troost gebruiken. En nostalgie werkt, dat blijkt uit de populariteit van Troost tv van de publieke omroep. Hierin worden allerlei oude televisieprogramma's uitgezonden. Frank Bunnik neemt je iedere vrijdagmiddag tussen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: