001 - Escaperoom aglemeen
104 kilo cocaïne onderschept bij Abcoude

104 kilo cocaïne onderschept bij Abcoude


Geplaatst op: 10 augustus 2020

De politie maakt melding van de vondst van meer dan honderd kilo cocaïne afgelopen vrijdag. De drugs zaten verstopt in een verborgen ruimte in een bestelbus. Twee mannen van 24 en 31 jaar zijn aangehouden voor het in bezit hebben en vervoeren van de 104 kilo cocaïne.

De bestelauto kwam op de radar van de politie toen die rond 11.30 uur op de A2 bij Breukelen in de richting van Amsterdam reed. De APK bleek verlopen en de wagen was al eens eerder bij een verdachte situatie aangetroffen. Bij Abcoude werd de bus van de weg gehaald voor een verkeerscontrole.

Volgens de politie viel het agenten op dat er in de auto een telefoon lag die vaak gebruikt wordt om versleutelde berichten te versturen voor criminele activiteiten. In de laadruimte vond de politie uiteindelijk de verborgen ruimte. De chauffeur was een 31-jarige Nederlander, zijn bijrijder een 24-jarige Albanees. Ze hebben allebei geen vaste woon- of verblijfsplaats.


Laatst bewerkt op: 10 augustus 2020 22:11

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

104 kilo cocaïne onderschept bij Abcoude

De politie maakt melding van de vondst van meer dan honderd kilo cocaïne afgelopen vrijdag. De drugs zaten verstopt in een verborgen ruimte in een bestelbus. Twee mannen van 24 en 31 jaar zijn aangehouden voor het in bezit hebben en vervoeren van de 104 kilo cocaïne. De bestelauto kwam … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: