001 - Escaperoom aglemeen

Start nieuw seizoen AKM met jubileumactie


Geplaatst op: 11 augustus 2020

anaf maandag 31 augustus begint het nieuwe seizoen bij Atelier De Kromme Mijdrecht met 3 blokken van 10 lessen in de ochtend, middag of avond. AKM bestaat 40 jaar en de jubileumactie van eind vorig seizoen wordt verlengd. Blok 3 van afgelopen seizoen was door de coronamaatregelen anders gelopen door het thuiswerken, in blok 1 (10 lessen) van komend seizoen krijgen de jubileumcursisten opnieuw de kans om tegen het sympathieke tarief van 40 euro mee te doen en AKM te leren kennen. De maximale 9 deelnemers per dagdeel blijft voorlopig staan (dat is exclusief docent) en een protocol coronamaatregelen voor het AKM lokaal aan de Karekiet 49 in Mijdrecht is opgesteld. Nu zijn er een aantal dagdelen waar nog ruimte is voor nieuwe cursisten, die blok 1 ook tegen het jubileumtarief van 40 euro kunnen starten. Het gaat om 10 lessen voor deze 4 dagdelen: woensdagavond, donderdagochtend, donderdagavond en vrijdagmiddag. Ook voor nieuwe jeugdige creatievelingen blijft het jubileumtarief van 40 euro in blok 1 van toepassing voor alle 3 dagdelen (2 groepen op woensdagmiddag voor basisschooljeugd en vrijdagmiddag voor de oudere jongeren t/m 18 jaar).

Verder bieden we komend seizoen 7 workshops op zaterdagochtenden: 2x een ouder-kind workshop (de eerste op 17 & 24 oktober, de tweede op 6 & 13 maart), 2x een acryl pouring workshop (7 & 14 november en 3 & 10 april) en het boetseren met powertex staat 3x op de agenda. Op de pagina https://atelierdekrommemijdrecht.nl/cursusprogramma en https://atelierdekrommemijdrecht.nl/workshops kun je er meer over lezen. Voor meer info mail naar: leden@atelierdekrommemijdrecht.nl. Graag tot ziens!

 

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start nieuw seizoen AKM met jubileumactie

anaf maandag 31 augustus begint het nieuwe seizoen bij Atelier De Kromme Mijdrecht met 3 blokken van 10 lessen in de ochtend, middag of avond. AKM bestaat 40 jaar en de jubileumactie van eind vorig seizoen wordt verlengd. Blok 3 van afgelopen seizoen was door de coronamaatregelen anders gelopen door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: