001 -Family
Man (19) uit Baambrugge omgekomen bij scooterongeluk

Man (19) uit Baambrugge omgekomen bij scooterongeluk


Geplaatst op: 13 augustus 2020

Een 19-jarige scooterrijder uit Braambrugge is gisteravond om het leven gekomen bij een ongeluk op de Vreelandseweg in Hilversum. Hij botste met zijn scooter tegen een betonnen muur van een geluidswal.

Het ongeluk gebeurde rond 22.15 uur op het fietspad langs de Vreelandseweg in de richting van Kortenhoef. Een getuige heeft nog geprobeerd de jongeman te reanimeren en ook werden een ambulance en traumahelikopter opgeroepen voor hulp. In de ambulance bezweek de man echter aan zijn verwondingen.

De politie meldt dat een speciale verkeersafdeling onderzoek zal doen naar het ongeluk. Om te achterhalen wat er precies is gebeurd, worden getuigen gevraagd zich te melden.


Laatst bewerkt op: 13 augustus 2020 13:46

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man (19) uit Baambrugge omgekomen bij scooterongeluk

Een 19-jarige scooterrijder uit Braambrugge is gisteravond om het leven gekomen bij een ongeluk op de Vreelandseweg in Hilversum. Hij botste met zijn scooter tegen een betonnen muur van een geluidswal. Het ongeluk gebeurde rond 22.15 uur op het fietspad langs de Vreelandseweg in de richting van Kortenhoef. Een getuige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: