001 - Escaperoom aglemeen
Voorproefje nieuwe culturele seizoen op Radio Aalsmeer

Voorproefje nieuwe culturele seizoen op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 15 augustus 2020

Donderdagavond om 20.00 uur krijgen we een voorproefje op het nieuwe culturele seizoen in 'That's Life'. Een uitzending met veel aandacht voor culturele voorstellingen en exposities die komend seizoen worden verwacht in Aalsmeer. Natuurlijk is het nodige onder voorbehoud, maar iedereen is er zo aan toe om weer wat cultuur te happen. 

Presentatrice Jenny Piet gaat het hebben over de zondagmiddagconcerten in de Oude Veiling georganiseerd door Pieter Groenveld en Andre Vulperhorst komt u bij praten over wat er allemaal op de agenda staat van het Cultuurpunt. Het laatste uur is voor KCA over voorstellingen in de grote zaal van Bacchus en exposities in het Oude Raadhuis. Ook aandacht voor de 12e Gedichtentuin, een evenement dat met enige aanpassingen wel plaats gaat vinden in september. De titel zal zijn: Mijmeringen. Kortom luister en kijk mee, dan weet je waar je heen moet het komend cultureel seizoen.

Een zwoele ‘Sem op Zaterdag’

Na een week met zwoele avonden en nachten gaat Sem zaterdagochtend in deze trend verder door er een zwoele muziekochtend van te maken. Hij wisselt af met opfrissende klanken en zo zullen o.a. Diana Krall, Keely Smith, Matt Dusk, Elvis Presley, Carpenters, Elton John en vele andere je weekend laten beginnen. ‘Sem op Zaterdag’ wordt 15 augustus uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. 

Droomdisco bij ‘DownTown Radio’

Zaterdag om 14.00 uur zijn Dennis, Rinus en Ilse er weer met ‘DownTown Radio’. Ze gaan een rondje skypen met DownTown-kanjers hoe hun vakantie is geweest en hebben een interview met Paulien die de Droom Disco Aalsmeer altijd organiseert in The Beach voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Annamarie Noordhoek in 'Door de Mangel' 

De 294e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ was afgelopen maandag Chris Millenaar. De in Aalsmeer-Oost opgegroeide eigenaar van een klusbedrijf verbouwt in zijn vrije tijd zijn eigen woning. “Een project dat 8 jaar in beslag neemt, nog maar 2 jaar en dan is het klaar”, aldus Millenaar. Hij kan moeilijk stilzitten en daarom weet hij dit allemaal georganiseerd te krijgen en weet zelfs nog tijd te vinden voor zijn gezin en twee honden. De klusser noemde zichzelf: handig, vrolijk en behulpzaam. 

Zoals gebruikelijk is Chris, vanaf zijn vakantieadres, op zoek gegaan naar een opvolger. Uiteindelijk kwam hij uit bij Annamarie Noordhoek en zij zal op maandag 17 augustus bij presentatoren Mylene en Elbert Huijts achter de microfoon plaatsnemen. Samen met Adrie de Rooij presenteert zij op de dinsdagavond het programma ‘De An en Aad Show’. Een vraag had Chris nog niet voor Annamarie. Daar denkt hij nog even over na. “Het moet een verrassing voor haar blijven”. Het antwoord op de nog onbekende vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur. Heb je ook een vraag voor Annamarie, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.  

Muziek en anekdotes in "Intermezzo"

Op maandag 17 augustus zal het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ tussen 21.00 en 23.00 uur in het teken staan van Frederic Chopin. In ieder geval een van zijn pianoconcerten en uiteraard nocturnes. Sem is inmiddels gedoken in het korte (39 jaar) leven van deze bijzondere Poolse componist en zal aparte anekdotes over Chopin vertellen. Daarnaast in dit Beethovenjaar ook enig werk van deze meester en ook hier zal de piano een belangrijke muzikale rol spelen.

 


Laatst bewerkt op: 15 augustus 2020 14:25

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorproefje nieuwe culturele seizoen op Radio Aalsmeer

Donderdagavond om 20.00 uur krijgen we een voorproefje op het nieuwe culturele seizoen in 'That's Life'. Een uitzending met veel aandacht voor culturele voorstellingen en exposities die komend seizoen worden verwacht in Aalsmeer. Natuurlijk is het nodige onder voorbehoud, maar iedereen is er zo aan toe om weer wat cultuur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: