HandjeHelpen
Repair Cafés onder vlag van Tympaan-De Baat weer open

Repair Cafés onder vlag van Tympaan-De Baat weer open


Geplaatst op: 17 augustus 2020

Nu de zwaarste maatregelen voor bescherming van Corona wat milder zijn geworden mogen de Repair Cafés gelukkig weer open. Onze vrijwilligers staan te trappelen en het publiek ook! Uiteraard wel conform de huidige RIVM regels.

Repair Café Baambrugge startte weer op de 1e dinsdag van de maand op 4  augustus.  Dat was dan de 2e keer voor deze nieuwe groep. Voor deze groep zijn we trouwens nog op zoek naar vrijwillige reparateurs, dus mocht u interesse hebben meld u dan aan!

Wij zoeken ook een nog goed werkende naaimachine voor de naaiwerkzaamheden van Elise. Wilt u uw naaimachine aan hen schenken? Heel erg welkom!  

Dit Repair Café is open van 10.00 tot 12.00 uur. Adres: dorpshuis De 5 Bogen - Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge.

Repair Café Mijdrecht start voortaan weer op de 2e en 4e dinsdag en donderdag van de maand van 14.00  tot 16.00 uur en is dus weer op 14  gestart. Voor dit Repair café zoeken wij met spoed (het liefst op28 augustus al) een kundige en enthousiaste naaister én een `allround’ reparateur. Dus heeft u twee rechterhanden (slechts één mag ook, als die maar kundig is) dan heten wij u van harte welkom! Meld u aan. Adres: G. van Amstelstraat 5

Repair café Abcoude, is weer zoals u reeds gewend bent op de 1e vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.30 uur. Vrijdag 7 augustus was de eerste keer, en het werd heel goed bezocht. De eerst volgende is op vrijdag 4 september adres: Dorpszicht 22 Abcoude. 

Repair Café Vinkeveen is verhuisd!

Zij start op de 3e maandag van de maand dus op 17 augustus van 9.30 tot 12.00. In verband met de RIVM maatregelen kan dat helaas niet meer plaats vinden in de Broedplaats, maar gelukkig kunnen we voortaan terecht in Sociaal Cultureel Centrum De Boei - Kerklaan 32 - 3645 EV Vinkeveen.

Informatie kunt u inwinnen bij Annemarie Keja, sociaal cultureel werker bij Tympaan-De Baat, tel 0294-284824 of via a.keja@stdb.nl.
Laatst bewerkt op: 17 augustus 2020 12:38

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Repair Cafés onder vlag van Tympaan-De Baat weer open

Nu de zwaarste maatregelen voor bescherming van Corona wat milder zijn geworden mogen de Repair Cafés gelukkig weer open. Onze vrijwilligers staan te trappelen en het publiek ook! Uiteraard wel conform de huidige RIVM regels. Repair Café Baambrugge startte weer op de 1e dinsdag van de maand op 4  augustus.  … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: