001 - Escaperoom aglemeen
‘Verhalenderwijs’ op zoek naar spannend kinderboek

‘Verhalenderwijs’ op zoek naar spannend kinderboek


Geplaatst op: 19 augustus 2020

‘Verhalenderwijs’, het verhalenprogramma voor kinderen op Radio Aalsmeer, is woensdag 19 augustus aan het eind gekomen van het boek 'Het zwaard der Wanhoop' van Tamara Geraeds. Het is het verhaal waarin we kennis gemaakt hebben met de nieuwe Ridder van de Ronde Tafel, Christopher Plum. Hij probeert samen met zijn mede-Ridder Elizabeth het zwaard van koning Arthur te redden van de twee schurken Stoppelbaard en Blubberbuik.

Programmamakers Marion Geisler en Rinus van Itterzon zijn op zoek naar een nieuw kinderboek of verhaal dat iedere woensdagmiddag om 17.00 uur voorgelezen kan worden. 

Heb jij nou een favoriet (kinder)boek of -verhaal? En wil je dat dit voorgelezen wordt op Radio Aalsmeer? Mail dat dan naar marion@radioaalsmeer.nl of naar rinus@radioaalsmeer.nl en wie weet wordt dat het volgende boek vanaf 2 september. 

Kampkok Petra van den Nouland in ‘Door de Mangel’
‘Door de Mangel’ ontvangt al zeven jaar iedere maandagavond een interessante gast. Afgelopen maandag was Annemarie de 295e Aalsmeerder die geïnterviewd werd door het radioprogramma. Zij is opgegroeid in ’t Farregat en werkzaam bij een grote bloemist. Ze staat echter op het punt een carrièreswitch te maken. De hobbymuzikante wil graag bij de politie. Haar waarden en normen-besef speelt een belangrijke rol in deze keuze. “Waarom branden mensen elkaar toch zo af om hele kleine dingen?”, vroeg zij zich af. De politieagente in spé noemde zichzelf: behulpzaam, soms introvert, soms extravert en muzikaal.

Volgens de opzet van het programma is Annamarie op zoek gegaan naar een opvolger. Zij heeft Petra van den Nouland bereid gevonden op maandag 24 augustus bij presentatoren Mylene en Elbert Huijts achter de microfoon plaats te nemen. Annamarie en Petra gaan al jaren samen op kamp naar Otterloo. Petra zorgt dan voor het eten in de keuken. Door corona is dat niet doorgegaan. Zij wil graag weten waar zij toch de energie hiervoor steeds vandaan haalt. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur. Heb je ook een vraag voor Petra, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 19 augustus 2020 07:38

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Verhalenderwijs’ op zoek naar spannend kinderboek

‘Verhalenderwijs’, het verhalenprogramma voor kinderen op Radio Aalsmeer, is woensdag 19 augustus aan het eind gekomen van het boek 'Het zwaard der Wanhoop' van Tamara Geraeds. Het is het verhaal waarin we kennis gemaakt hebben met de nieuwe Ridder van de Ronde Tafel, Christopher Plum. Hij probeert samen met zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: