AutoMaatje Uithoorn rijdt weer


Geplaatst op: 19 augustus 2020

Vanaf heden rijdt ANWB AutoMaatje Uithoorn weer. Vrijwillige chauffeurs brengen deelnemers tegen een kleine vergoeding weer naar de huisarts, een vriendin, de bibliotheek of de kapper. Natuurlijk gebeurt dat onder de geldende coronamaatregelen, zo is bijvoorbeeld het dragen van een mondkapje verplicht. Om zoveel mogelijk deelnemers van dienst te kunnen zijn, is het in eerste instantie niet mogelijk meerdere ritten per week te reserveren. Verder krijgen noodzakelijke ritten (ziekenhuis, fysiotherapeut, huisarts, oogarts, enz) voorrang. Uiteraard houdt AutoMaatje de ontwikkelingen omtrent het virus in Nederland scherp in de gaten en zal, indien nodig, de diensteverlening worden aangepast.

 Wilt u een rit reserveren? AutoMaatje is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m donderdag 9:00 tot 12:00 uur via 0297-303103 of automaatje@uithoornvoorelkaar.nu

Laatst bewerkt op: 19 augustus 2020 09:38

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AutoMaatje Uithoorn rijdt weer

Vanaf heden rijdt ANWB AutoMaatje Uithoorn weer. Vrijwillige chauffeurs brengen deelnemers tegen een kleine vergoeding weer naar de huisarts, een vriendin, de bibliotheek of de kapper. Natuurlijk gebeurt dat onder de geldende coronamaatregelen, zo is bijvoorbeeld het dragen van een mondkapje verplicht. Om zoveel mogelijk deelnemers van dienst te kunnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: