001 - Escaperoom aglemeen
NEW BRANDS PARTY bij De Loods

NEW BRANDS PARTY bij De Loods


Geplaatst op: 18 augustus 2020

Zijn jullie je dansmoves al verleerd? Dat kan niet hé!

Luister daarom goed, a.s. donderdag t/m zaterdag is er een PARTY bij De Loods 2.0! De bar wordt momenteel opgebouwd, de discoballen hangen al boven de dansvloer en de Il mio gusto PROSECCO staat koud. Want ja, een party is niks zonder bubbels in huis natuurlijk. Onze barvrouw Linda schenkt met liefde een glaasje voor jou in. En dat… 3 dagen lang!

De Loods heeft namelijk NEW BRANDS:

NA-KD

NA-KD staat bekend om de samenwerking met influencers. Grote kans dat jij hun kleding eerder voorbij hebt zien komen op de socials! NA-KD kent precies de laatste trends en is veelzijdig. Van feestjurken met pumps tot hoodies met sneakers. Je vindt het in de NA-KD collectie.

VILA

Verfijnde bloemen printjes, mooie nude en pastel kleuren met een stoer laarsje eronder, haar sierlijke bohemien stijl is snel te herkennen. Met haar luchtige A-lijn jurk fittings, evenals taille jurkjes, ben je nooit under- of overdressed en kan jij door van een verjaardag naar een feestje.  

ONLY Carmakoma / Vero Moda curve

CURVY WOMAN be alert! Want wat een fantastische nieuw initiatief van ONLY en Vero Moda. Middels eenvoud weten zij modieuze vrouwen te inspireren met haar toegankelijke nieuwe trends en must-haves tot en met maat 52. Super comfi, super modebewust.

DAGDEALS per merk

En dat wordt gevierd! Met elke dag fikse dagdeals per NEW BRAND. Super veel voordeel speciaal voor jullie. Houd onze socials in de gaten!

3 WINACTIES PER DAG

Bij een feestje horen cadeaus! Koop jij tijdens deze dagen iets van deze merken? Lever dan je bonnetje in en maak elke dag kans op een gratis outfit + make-over. Jij ontvangt dit tijdens een speciale avond waarop je ook 3 vrienden mag meenemen!

Een GRATIS Il mio gusto picollo

Bij besteding van €50,- in Loods 1 of Loods 2.0 mag je met jouw bon een gratis Il mio gusto picollo uitzoeken bij de bar in Loods 2.0. Linda adviseert je graag!

Dus app je vriendinnen, trek je dansschoenen aan en kom shoppen & feesten tegelijkertijd! Woopwoop!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

NEW BRANDS PARTY bij De Loods

Zijn jullie je dansmoves al verleerd? Dat kan niet hé! Luister daarom goed, a.s. donderdag t/m zaterdag is er een PARTY bij De Loods 2.0! De bar wordt momenteel opgebouwd, de discoballen hangen al boven de dansvloer en de Il mio gusto PROSECCO staat koud. Want ja, een party is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: