001 - Escaperoom aglemeen
luizenmoeder © AVROTROS

Twistvliedschool decor voor film De Luizenmoeder


Geplaatst op: 20 augustus 2020

Het voormalige gebouw van de Twistvliedschool aan de Kwikstaart in Mijdrecht vormt het decor van de nieuw te maken film De Luizenmoeder. Het college van B en W heeft daar 18 augustus toestemming voor gegeven. Opnamen voor de film beginnen in september. 

De film is een vervolg op de populaire gelijknamige comedy, een van de grootste kijkcijferhits van de afgelopen jaren. De serie gaat over de dynamiek tussen ouders en leerkrachten en hoe zij zich staande houden op het slagveld dat het schoolplein heet. De opnamen voor de serie vonden in 2017 en 2018 ook in de Twistvliedschool plaats. 

Herkenbare plek

Wethouder Rein Kroon: ,,Het is mooi dat de opnamen van deze film in onze gemeente plaatsvinden. Voor veel mensen is het een herkenbare plek. Leuk dat het gebouw en de omgeving het decor vormen in een film en bijzonder dat dat volgend jaar op een groot scherm te zien is in veel Nederlandse bioscopen.’’

Opnamen beginnen in september

Vanaf 20 augustus beginnen de voorbereidingen om de voormalige school weer ‘tot leven te wekken’. De daadwerkelijke opnamen gebeuren in september en oktober. Met de producent zijn afspraken gemaakt om de opnamen soepel te laten verlopen. Omwonenden zijn hierover geïnformeerd. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop is te zien. Ook de titel die de film krijgt is onbekend.

luizenmoeder © AVROTROS

Laatst bewerkt op: 20 augustus 2020 11:05

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twistvliedschool decor voor film De Luizenmoeder

Het voormalige gebouw van de Twistvliedschool aan de Kwikstaart in Mijdrecht vormt het decor van de nieuw te maken film De Luizenmoeder. Het college van B en W heeft daar 18 augustus toestemming voor gegeven. Opnamen voor de film beginnen in september.  De film is een vervolg op de populaire … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: