001 - Escaperoom aglemeen
Nieuw Musickidz seizoen 2020

Nieuw Musickidz seizoen 2020


Geplaatst op: 24 augustus 2020

Ook dit jaar zal Muziekvereniging VIOS weer een nieuw MusicKidz programma organiseren welke zal starten 11 september a.s. Ondanks de huidige problematiek heeft VIOS besloten om het MusicKidz seizoen van dit jaar toch door te laten gaan. De geldende richtlijnen van de overheid, het RIVM en de KNMO maken het ons niet makkelijk maar ondanks dit alles hebben wij een lesmethode gevonden waar de kidz zich op een veilige, maar vooral leuke manier de beginselen van het musiceren eigen kunnen maken. Dit seizoen zal er net als vorig jaar door 6 docenten les gegeven worden op trompet, trombone, saxofoon, dwarsfluit en slagwerk. Naast het maken van muziek zullen de kidz ervaren hoe het is om in een Showband mee te lopen doordat ook het marcheren onder de aandacht gebracht zal worden. Voor meer informatie kunt u altijd kijken op vios-mijdrecht.nl (bovenin bij het kopje opleidingen) of kunt u een mail sturen naar musickidz@vios-mijdrecht.nl.

We hopen uw kind op 11 september te mogen verwelkomen. 

VIOS heeft ook de afgelopen periode wederom mogen collecteren voor het Prins Bernhard Cultuurfonds en daarmee een prachtig bedrag van €1213,64 opgehaald. Een geweldig bedrag wat wij zeker in deze tijd goed kunnen gebruiken en waarvoor wij eenieder die gedoneerd heeft ontzettend willen bedanken! 


Laatst bewerkt op: 24 augustus 2020 05:35

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw Musickidz seizoen 2020

Ook dit jaar zal Muziekvereniging VIOS weer een nieuw MusicKidz programma organiseren welke zal starten 11 september a.s. Ondanks de huidige problematiek heeft VIOS besloten om het MusicKidz seizoen van dit jaar toch door te laten gaan. De geldende richtlijnen van de overheid, het RIVM en de KNMO maken het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: