001 - Escaperoom aglemeen
TwirlPower start met nieuwe trainingen

TwirlPower start met nieuwe trainingen


Geplaatst op: 25 augustus 2020

TwirlPower, de twirl-afdeling van Muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht begint na de grote vakantie weer met het naseizoen. Waren we januari 2020 goed begonnen met een nieuw seizoen en een bronzen medaille voor Naomi van Zuylen met haar 2-baton op het Nederlands Kampioenschap, corona gooide daarna alles in de war en dus ook bij TwirlPower.

Net als bij alle andere verenigingen gingen het clubgebouw op slot en werden de lessen gestaakt. Alle wedstrijden werden afgeblazen, ook de NBTA wedstrijd die TwirlPower op 6 juni dit jaar zou organiseren. Maar gelukkig, begin juni werd er weer voorzichtig opgestart, wel buiten maar het weer werkte mee. En half juni mocht TwirlPower weer binnen trainen, natuurlijk wel met een streng protocol en allemaal nieuwe regels. Maar de dames zijn er nu aan gewend: handen desinfecteren bij binnenkomst, niet aan elkaars spullen zitten, eigen drinkfles mee en dat alles was prima, zolang er maar getwirld kon worden!

En nu beginnen we aan het naseizoen! De bond NBTA start ook voorzichtig weer op met 4 pilot wedstrijden, ook weer onder een streng protocol. En TwirlPower mag meedoen aan een pilot wedstrijd op 27 september in Almere! Iedereen sprong een gat in de lucht, het mag weer!

De vakantie was er al weer snel maar op dinsdag 2 september beginnen de lessen weer. De jongste dames (tot 13 jaar) trainen dan van 17:00-18:00u in het clubgebouw. Daarna gaan de solo lessen weer van start en de senioren groep.

Wil je eens (samen met je ouders) komen kijken wat twirlen nu is? Dat kan natuurlijk. De hele maand september ben je welkom om te komen kijken tijdens de les op de dinsdag van 17:00-18:00u. Je ziet ons dan twirlen en dansen en ons voorbereiden op de wedstrijd van 27 september. Natuurlijk vragen we ook jou om je handen te desinfecteren als je komt en een presentie lijst in te vullen volgens de geldende regels met je gegevens. De trainingen zijn in het clubgebouw van VIOS, aan de Windmolen 77 te Mijdrecht. Je bent van harte welkom! 

Je kan ook meer informatie vragen via twirlsters@vios-mijdrecht.nl 

 Laatst bewerkt op: 25 augustus 2020 05:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TwirlPower start met nieuwe trainingen

TwirlPower, de twirl-afdeling van Muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht begint na de grote vakantie weer met het naseizoen. Waren we januari 2020 goed begonnen met een nieuw seizoen en een bronzen medaille voor Naomi van Zuylen met haar 2-baton op het Nederlands Kampioenschap, corona gooide daarna alles in de war en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: