001 - Escaperoom aglemeen
Nazomeren op de Vinkeveense Plassen

Nazomeren op de Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 25 augustus 2020

Heerlijk nazomeren in de buitenlucht, dat kan uitstekend op en aan de Vinkeveense Plassen. Huur zelfstandig een (fluister)bootje of bekijk de kalender voor georganiseerde activiteiten. Iedere zaterdag Jeugd Watersportdag. Op de Watersportdag ondernemen we sportieve activiteiten op en aan het water met als hoofdactiviteit zeilen. Inschrijven kan dan per losse zaterdag. Het accent ligt op het plezier hebben en met leeftijdsgenoten lekker buiten actief zijn. Ervaren en gediplomeerde begeleiders zullen zorg dragen voor een veilige, leuke en sportieve dag.

Vanaf 6 september vijf zondagen zeilen voor iedere leeftijd. Aantrekkelijk geprijsde cursus, kleine groepjes. Op 19 september is het World Cleanup Day. Vanaf de zeilschool in Vinkeveen wordt de omgeving opgeruimd per kano, SUP en te voet. Iedereen kan meedoen!

17 en 26 september de zon tegemoet suppen. Zonsopkomsten op het water in de herfst zijn zó prachtig, dat móét je meemaken. De nevel trekt op en de omgeving komt langzaam tevoorschijn. Vertrek met een muts op, maar die gaat al snel in de tas. Onderweg een welverdiende kop koffie. Deze ochtend geen fanatieke peddeltechnieken oefenen, maar echt ontspannen van de natuur genieten.

Meer info en aanmelden op www.zeilschoolvinkeveen.nl 

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nazomeren op de Vinkeveense Plassen

Heerlijk nazomeren in de buitenlucht, dat kan uitstekend op en aan de Vinkeveense Plassen. Huur zelfstandig een (fluister)bootje of bekijk de kalender voor georganiseerde activiteiten. Iedere zaterdag Jeugd Watersportdag. Op de Watersportdag ondernemen we sportieve activiteiten op en aan het water met als hoofdactiviteit zeilen. Inschrijven kan dan per losse … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: