001 - Escaperoom aglemeen
Zomerse 50 en Digibende op Radio Aalsmeer

Zomerse 50 en Digibende op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 26 augustus 2020

Deze zomer werkte Radio Aalsmeer wederom mee aan de hitlijst ‘Zomerse 50’. Hierin komen de meest populaire zomerhits ooit gemaakt voorbij. Het initiatief ontstond in 2001 bij de lokale omroep van Enschede, maar wordt inmiddels door 150 verschillende omroepen in Nederland en België uitgezonden. Met de ‘Zomerse 50’ kun je leuke vakantieherinneringen herbeleven bij Radio Aalsmeer. Even terugdenken aan vroeger. De uiteindelijke ‘Zomerse 50’ lijst van 2020 is op 30 augustus tussen 14.00 en 18.00 uur. Namens Radio Aalsmeer nemen Frank Bunnik en Walter de Vries de presentatie voor hun rekening.

‘Sem op Zaterdag’ met Glenn Corneille 

Afgelopen zondag was het 15 jaar geleden dat een zeer talentvol musicus bij een verkeersongeval overleed. De toen 35-jarige Glenn Corneille had al veel optredens verzorgd met Nederlandse grootheden waaronder Laura Fygi, René Froger, Do en nog veel anderen. Daar gaat programmamaker Sem van Hest zaterdag 29 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur aandacht aan besteden gecombineerd met dat wat tijdens zijn vorige uitzending niet lukte.

‘Door de Mangel’ ontvangt OTT René Spaargaren
Iedere week staat er een Aalsmeerder of Kudelstaarter centraal in ‘Door de Mangel’. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal, iedereen is uniek en de moeite waard om naar te luisteren. De Aalsmeerse talkshow ontving afgelopen maandagavond Petra van den Nouland als 296e gast. Zij is geboren in ’t Farregat, opgegroeid in Zuid en woont nu in Kudelstaart. Vroeger werkte ze op het gemeentehuis als receptioniste en bij Ons Tweede Thuis. Vol trots vertelde zij over de camper die haar man zelf heeft gebouwd en over de kampen waar zij als kok voor het eten zorgde. De Kudelstaartse noemde zichzelf vrolijk, veel kleurig en vriendelijk.

Uiteraard is Petra op zoek gegaan naar een opvolger voor maandag 31 augustus. Haar Ons Tweede Thuis oud-collega René Spaargaren zal aan tafel plaatsnemen. Petra wil graag weten hoe het nu allemaal geregeld is bij OTT met de cliënten in deze coronatijd. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur. Heb je ook een vraag voor Peter, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Beethoven en Schubert bij ‘Intermezzo’
Bij ‘Intermezzo’, het klassieke programma van Radio Aalsmeer, wordt 31 augustus naast werk van Ludwig van Beethoven ruim aandacht besteed aan de werken van Franz Schubert. Op 31-jarige leeftijd, net als veel tijdgenoten, veel te vroeg gestorven.

Digibende bij ‘Young Ones’
Na een lange zomerstop is het jeugdprogramma ‘Young Ones’ weer terug op de lokale radiozender. Jonas, Stevan en Ilse zijn er voortaan om de week op woensdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Ze beginnen hun eerste programma nieuwe stijl met aandacht voor Digibende. Vestigingsmanager Wilma van Klinken en Filemon Wesselink (bekend van tv) komen naar de studio om te vertellen over dit nieuwe ontwikkelcentrum dat binnenkort opent in Amstelveen. Jongeren krijgen hier een unieke combinatie van zorg en onderwijs, gericht op de thema’s technologie, innovatie en vormgeving. Digibende wil kinderen die op school dreigen uit te vallen of uitgevallen zijn, hulp en perspectief bieden.
Ook komen er middelbare scholieren aan het woord over hun eerste schoolweken en de coronamaatregelen die daar gelden. 


Laatst bewerkt op: 26 augustus 2020 16:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerse 50 en Digibende op Radio Aalsmeer

Deze zomer werkte Radio Aalsmeer wederom mee aan de hitlijst ‘Zomerse 50’. Hierin komen de meest populaire zomerhits ooit gemaakt voorbij. Het initiatief ontstond in 2001 bij de lokale omroep van Enschede, maar wordt inmiddels door 150 verschillende omroepen in Nederland en België uitgezonden. Met de ‘Zomerse 50’ kun je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: