001- Uithoorn

Traumahelikopter twee keer in Aalsmeer


Geplaatst op: 7 september 2011

Aalsmeer - Woensdagmiddag rond 12:55 werd de traumahelikopter opgeroepen om naar een veld tussen Flora Holland en de nieuwe N201 te vliegen.

Naast de traumahelikopter kwam de bedrijfsbrandweer van Flora Holland, meerdere politie-eenheden, een ambulance en brandweer Aalsmeer ter plaatse. Een bouwvakker bleek door nog onbekende oorzaak gewond te zijn geraakt. De man is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

De traumahelikopter kon direct doorvliegen naar een woning aan de A. H. Blaauwstraat. Eerder opgeroepen ambulancepersoneel bleek assistentie te hebben gevraagd aan het MMT. Wat er precies aan de hand was is onbekend. De arts van het MMT is in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: spanknieuws.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Traumahelikopter twee keer in Aalsmeer

Aalsmeer - Woensdagmiddag rond 12:55 werd de traumahelikopter opgeroepen om naar een veld tussen Flora Holland en de nieuwe N201 te vliegen.Naast de traumahelikopter kwam de bedrijfsbrandweer van Flora Holland, meerdere politie-eenheden, een ambulance en brandweer Aalsmeer ter plaatse. Een bouwvakker bleek door nog onbekende oorzaak gewond te zijn geraakt. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: