001 - Escaperoom aglemeen
Winactie met Aalsmeerse wuppies in Aalsmeer Centrum

Winactie met Aalsmeerse wuppies in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 28 augustus 2020

De normaal zo feestelijke septembermaand staat voor de deur. Dit jaar geen grote festiviteiten in Aalsmeer, maar de creatieve ondernemers uit Aalsmeer Centrum laten deze maand niet zomaar stilletjes voorbij gaan. Het ‘dorp’ zal in de maand september opgefleurd worden met de Aalsmeerse kleuren rood, groen en zwart en er zijn allerlei leuke acties.

Aalsmeerse wuppies

Vanaf zaterdag 29 augustus ‘veroveren’  vrolijke Aalsmeerse wuppies Aalsmeer Centrum. Bijna alle ondernemers, van winkel en kapper tot horeca en notaris, geven aan hun klanten zo’n grappig wezentje weg. Bij welk product of aankoopbedrag je zo’n unieke wuppie in de Aalsmeerse kleuren krijgt, varieert per zaak. 

En heb je dan zo’n bijzondere wuppie weten te bemachtigen, dan is het nog leuker om er een prijs mee te winnen. En dat is natuurlijk ook weer een Aalsmeerse prijs! Neem je wuppie of wuppies mee naar een originele plaats in Aalsmeer, je achtertuin, school, werk of gewoon thuis en zet hem leuk op de foto. Deel je foto via onze Facebook- of Instagramaccounts en maak in kans op typische Aalsmeerse uitjes. Iedere dag in de week van 5 t/m 12 september trekken we een winnaar of zelfs winnaars die toegangskaartjes kunnen winnen voor onder andere het Flower Art Museum, Floriworld, de Historische Tuin en zwembad De Waterlelie. Je kunt ook een supclinic bij Zeilschool Aalsmeer winnen en meer. Hou onze social mediakanalen in de gaten en doe mee! 

Acties winkeliers

Veel ondernemers gaan tijdens deze feestmaand iets speciaals doen. Op de eerste zaterdag van september zou de jaarlijkse gezellige braderie georganiseerd worden in Aalsmeer Centrum en ook dit laten de winkeliers niet helemaal aan zich voorbij gaan. Zo zullen er diverse acties zijn en worden klanten verwend met kortingen en cadeautjes. 

Nadat de wuppies ‘verhuisd’ zijn van de winkels naar de huizen in de regio, hebben de ondernemers in Aalsmeer Centrum vanaf 13 september nog een leuke winactie waarbij je kassabon een grote rol speelt. Daarover in een later bericht meer. 

Kijk voor meer informatie op www.meeraalsmeer.nl of op Facebook of Instagram


Laatst bewerkt op: 28 augustus 2020 11:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winactie met Aalsmeerse wuppies in Aalsmeer Centrum

De normaal zo feestelijke septembermaand staat voor de deur. Dit jaar geen grote festiviteiten in Aalsmeer, maar de creatieve ondernemers uit Aalsmeer Centrum laten deze maand niet zomaar stilletjes voorbij gaan. Het ‘dorp’ zal in de maand september opgefleurd worden met de Aalsmeerse kleuren rood, groen en zwart en er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: