001 - Escaperoom aglemeen
Voordragen 'beste vrijwilliger' Uithoorn kan twee weken langer

Voordragen 'beste vrijwilliger' Uithoorn kan twee weken langer


Geplaatst op: 31 augustus 2020

De gemeente Uithoorn heeft besloten de einddatum om iemand voor te dragen voor de vrijwilligersprijs de ‘Zilveren Schakels’ op te rekken met twee weken. Alle inwoners, maar ook, (sport) verenigingen en diverse (vrijwilligers) organisaties kunnen nu  tot 14 september hun favoriete vrijwilliger voordragen. De winnaar van de Zilveren Schakel krijgt tijdens een feestelijke avond op 7 december een cheque ter waarde van 500 euro.

Wethouder Ria Zijlstra: ,,Heeft u wel eens iemand uit onze gemeente in gedachten waarvan u vindt dat deze zoveel goeds doet voor onze samenleving, dit vrijwillig doet en ook eens in het zonnetje gezet mag worden? Bent u zelf iemand die al lange tijd regelmatig hulp krijgt van iemand die dit geheel vrijwillig doet en wilt u hem of haar hiervoor eens in het zonnetje zetten?  Laat het ons weten!”

Ze vervolgt: ,,We zouden het heel leuk vinden als er ook jongeren tussen zitten die voorgedragen worden. Ik weet dat er jongeren zijn in onze gemeente die naast hun school of studie, dag en nacht klaar staan voor bijvoorbeeld een ziek familielid. Of belangeloos veel energie stoppen in de sportvereniging.”

Iemand voordragen

Iemand voordragen kan dus nog tot 14 september via het e-mailadres communicatie@duoplus.nl. Met als onderwerp: Zilveren Schakels. Vermeld in de mail waarom iemand genomineerd moet worden, leeftijd van de vrijwilliger haar of zijn vrijwilligerswerkzaamheden en hoe lang hij of zij dit werk al doet. Graag een uitgebreide motivering. Dit kan ook via een videoboodschap. Wegens privacyregels, mag de gemeente in eerste instantie nog geen naam en contactgegevens van de voorgedragen persoon ontvangen.

Na 14 september wordt een online poll opengesteld op www.uithoorndenktmee.nl. Dit uiteraard na goedkeuring van degene die voorgedragen is. Vervolgens kan iedereen een maand lang stemmen op haar of zijn favoriete vrijwilliger. De zes die uiteindelijk de meeste stemmen hebben, worden genomineerd voor de ‘Zilveren Schakel’. Zij krijgen op maandag 7 december allemaal de waarderingsspeld uitgereikt. De Zilveren Schakel met de meeste stemmen ontvangt daarbij een cheque van 500 euro.

De gemeente Uithoorn wilt graag dat steeds andere mensen de kans krijgen om genomineerd te worden voor de Zilveren Schakel. Daarom is de regel dat iedereen die al eens een Zilveren Schakel waarderingsspeld heeft ontvangen, binnen vijf jaar niet nogmaals in aanmerking komt.


Laatst bewerkt op: 31 augustus 2020 13:36

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voordragen 'beste vrijwilliger' Uithoorn kan twee weken langer

De gemeente Uithoorn heeft besloten de einddatum om iemand voor te dragen voor de vrijwilligersprijs de ‘Zilveren Schakels’ op te rekken met twee weken. Alle inwoners, maar ook, (sport) verenigingen en diverse (vrijwilligers) organisaties kunnen nu  tot 14 september hun favoriete vrijwilliger voordragen. De winnaar van de Zilveren Schakel krijgt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: