Cultuurpunt Aalsmeer ontvangt cheque van 1000,- euro

Cultuurpunt Aalsmeer ontvangt cheque van 1000,- euro


Geplaatst op: 1 september 2020

Op maandag 31 augustus kreeg Cultuurpunt Aalsmeer een cheque overhandigd van Rabobank Regio Schiphol. Een prachtig bedrag van €1000,- kan worden besteed aan 10 prachtige optredens van zangeres Katelijne van Otterloo met gitarist Wolf Martini. Zij verzorgen samen een gezellige middag of avond, met mooie liedjes van o.a. John Legend.

Verschillende optredens zijn er al geweest, bij Ons Tweede Thuis en Zorgcentra in Aalsmeer, De Meerlanden, De Spil en Hortensialaan. Met mooie ervaringen voor de bewoners, waarbij de muziek de bewoners echt liet meevoeren. Een dame op leeftijd, werd er vrolijk van en begon lekker mee te bewegen. Een man met ervaring in de muziek, kreeg tranen in zijn ogen, omdat hij aan het genieten was van de mooie muziek en dat zorgde voor herinneringen van vroeger. 

Deze ervaring voor de zangeres Katelijne was ook heel bijzonder, waar zij in januari nog een volledig concert met band verzorgde voor meer dan 375 mensen met internationaal publiek. Op deze manier zie je echt goed, wat muziek met je doet. Erg veel waardering voel je en zie je met een kleine groep mensen, voor wie het optreden was.

Er komen in september en oktober nog wat optredens aan, daar houden we u van op de hoogte! Het Cultuurpunt is erg blij met deze bijdrage van de Rabobank, zodat we samen een boost kunnen geven aan cultuur in de zorg!


Laatst bewerkt op: 1 september 2020 10:50

Bron: Ingezonen stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cultuurpunt Aalsmeer ontvangt cheque van 1000,- euro

Op maandag 31 augustus kreeg Cultuurpunt Aalsmeer een cheque overhandigd van Rabobank Regio Schiphol. Een prachtig bedrag van €1000,- kan worden besteed aan 10 prachtige optredens van zangeres Katelijne van Otterloo met gitarist Wolf Martini. Zij verzorgen samen een gezellige middag of avond, met mooie liedjes van o.a. John Legend. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: