001 - Escaperoom aglemeen
Demolition Day

Demolition Day


Geplaatst op: 1 september 2020

Over ruim 2 weken is het zover: zaterdag 19 september Demolition Day 2020!

Een blik op het echte werk! Op deze dag dompelen wij u onder in het sloopvak met al zijn mooie specialistische facetten.

I.v.m. COVID-19 is vooraf inschrijven/registreren en kiezen voor een tijdslot verplicht waarbij er maximaal 75 bezoeker per uur op het terrein aanwezig zullen zijn.
Dit kan via deze link: https://www.demolitionday.nl/ontdek-de-locaties/?fbclid=IwAR0Z7IwFnGdXwwuOGu5gWCbo0_01P3kgrT8D25ovNX7s8N_ax0JwwBMg-lE#57-schijf-groep-bv  


Er zullen diverse demonstraties en kennispunten aanwezig zijn, uiteraard is er ook aan de jeugd en inwendige mens gedacht.


Tijdens uw bezoek volgt u een vast aangegeven route zodat u er van verzekerd bent geen onderdeel te missen en alles verloopt volgens de R.I.V.M. richtlijnen.


We hopen u namens de Schijf Groep op zaterdag 19 september aanstaande hartelijk te mogen verwelkomen!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Demolition Day

Over ruim 2 weken is het zover: zaterdag 19 september Demolition Day 2020! Een blik op het echte werk! Op deze dag dompelen wij u onder in het sloopvak met al zijn mooie specialistische facetten. I.v.m. COVID-19 is vooraf inschrijven/registreren en kiezen voor een tijdslot verplicht waarbij er maximaal 75 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: