001 -Family
Extra data Klein Vaarbewijs I

Extra data Klein Vaarbewijs I


Geplaatst op: 2 september 2020

Wegens groot succes komt er een tweede najaarscursus Klein Vaarbewijs I. 

Dit vaarbewijs is verplicht bij het varen met schepen boven de 15 meter of bij schepen die sneller kunnen varen dan 20 km per uur. Deelname aan de cursus voorafgaand aan het maken van het examen vergroot uw slagingskans significant!

In vijf avonden komt alle stof uit het nieuwe Vaarbewijs Academy-boek voorbij. Streven is niet alleen te zorgen dat je het examen haalt, maar dat je kennis en vaardigheden vergroot worden voor meer plezier op het water.

Tijdens de avonden is er veel ruimte om vragen te stellen, met de stof te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Een cursusavond is een combinatie van vertellen, uitleggen, oefenen en bespreken. Aangevuld met filmpjes uit de praktijk waar mogelijk en de cursus wordt gegeven door een CWO erkend docent.

Locatie: Zeilschool Vinkeveen, Herenweg 144, Vinkeveen
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Data: 26 oktober, 2, 9, 16 en 23 november 2020
Kosten: € 175,-
Inschrijven: https://www.vinkeveenhaven.nl/boek_nu_online/arrangement/699

Naast deze theoretische cursus is het mogelijk om een praktijkles te boeken in een sloep of kruiser. Meer info praktijkles.

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Extra data Klein Vaarbewijs I

Wegens groot succes komt er een tweede najaarscursus Klein Vaarbewijs I.  Dit vaarbewijs is verplicht bij het varen met schepen boven de 15 meter of bij schepen die sneller kunnen varen dan 20 km per uur. Deelname aan de cursus voorafgaand aan het maken van het examen vergroot uw slagingskans … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: