001 - Tuimarkt
30e Zilveren Turfloop op 1 november

30e Zilveren Turfloop op 1 november


Geplaatst op: 8 september 2020

Atletiekvereniging De Veenlopers is druk bezig met de voorbereidingen van de 30e Zilveren Turfloop. Dat betekent dat de organisatie de richtlijnen van het corona protocol van de Atletiek Unie volgt en in overleg is met de gemeente de Ronde Venen. Op dit moment staat er drie afstanden op het programma: de Automotive-centre Van Nieuwkerk 5 km loop, de VOKU 10 km loop en de VIDA 10 EM (Engelse mijl, 16.1 km). De voorinschrijving voor deze afstanden gaat geheel digitaal. Een extra service is dat u het  startnummer en chip thuisgestuurd krijgt. Inschrijven op 1 november in de sporthal is helaas NIET mogelijk. Ook kunnen faciliteiten als omkleden, douchen, kopen van broodjes, snacks en drinken niet worden aangeboden. Deze nadelen wegen niet op tegen het feit dat er een wedstrijd georganiseerd kan en mag worden. De organisatie is trots en hard aan het werk het om de  30e jubileumeditie mogelijk  te maken. Er wordt gestart in kleine groepen om de 1,5 m afstand te kunnen waarborgen. De tijdwaarneming wordt geregisteerd via een chip en dezelfde avond kunt u uw netto-tijd terugvinden op de website van Zorg en Zekerheid. Alle informatie kunt u vinden op de website: www.zilverenturfloop.nl.

Helaas is het niet mogelijk de Rabo GeZZinsloop, de G-run en de Scholierenchallenge te organiseren. De organisatie kan de 1,5 m afstand bij de vele toeschouwers van deze onderdelen niet garanderen.

De Zilveren Turfloop is traditiegetrouw de eerste loop in het Zorg en Zekerheidscircuit. Na de aftrap van op 1 november staan er meer lopen gepland in het Groene Hart en de Bollenstreek. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.zorgenzekerheidscircuit.nl

 


Laatst bewerkt op: 8 september 2020 08:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

30e Zilveren Turfloop op 1 november

Atletiekvereniging De Veenlopers is druk bezig met de voorbereidingen van de 30e Zilveren Turfloop. Dat betekent dat de organisatie de richtlijnen van het corona protocol van de Atletiek Unie volgt en in overleg is met de gemeente de Ronde Venen. Op dit moment staat er drie afstanden op het programma: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: