001 -Family

Drink Water Week in gemeente Aalsmeer


Geplaatst op: 7 september 2020

JOGG Aalsmeer organiseert van 21 tot en met 27 september 2020 de Drink Water Week in gemeente Aalsmeer. Tijdens deze week wordt op scholen, sportverenigingen, jongerencentra en het consultatiebureau extra aandacht besteed aan het belang van water drinken. De Drink Water Week valt samen met de Nationale Kraanwaterdag op 23 september 2020. 

Tijdens de themaweek Drink Water organiseert JOGG Aalsmeer samen met partners verschillende activiteiten. Zo gaat Team Sportservice langs scholen, verenigingen en jongerencentrum Placet o Bieb met de waterbar. Deze ‘bakfiets’ maakt het water drinken nog leuker doordat je gemakkelijk je water kan pimpen met munt, citroen of framboos. 

“Met de Drink Water Week willen we zeven dagen lang extra aandacht vragen voor water drinken. We laten kinderen, ouders en partners zien dat water drinken leuk, lekker en makkelijk is. Het is de gezondste dorstlesser”, zet JOGG-coördinator Micha Hoogewoud van Team Sportservice Aalsmeer. JOGG Aalsmeer zet zich in voor een gezonde jeugd en een gezonde toekomst. JOGG is een samenwerking van gemeente Aalsmeer, Albert Heijn, GGD Amsterdam, Levarht, Team Sportservice en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. 

Laatst bewerkt op: 7 september 2020 14:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drink Water Week in gemeente Aalsmeer

JOGG Aalsmeer organiseert van 21 tot en met 27 september 2020 de Drink Water Week in gemeente Aalsmeer. Tijdens deze week wordt op scholen, sportverenigingen, jongerencentra en het consultatiebureau extra aandacht besteed aan het belang van water drinken. De Drink Water Week valt samen met de Nationale Kraanwaterdag op 23 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: