001 - Escaperoom aglemeen
Omleiding lijnbussen in Wilnis i.v.m. afsluiting Pieter Joostenlaan

Omleiding lijnbussen in Wilnis i.v.m. afsluiting Pieter Joostenlaan


Geplaatst op: 8 september 2020

In de periode van maandag 7 september tot en met vrijdag 18 december 2020 is de Pieter Joostenlaan in Wilnis vanwege werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer. Syntus Utrecht rijdt daarom een omleiding met de lijndiensten die gebruik maken van de Pieter Joostenlaan.

In verband met de afsluiting rijden de buslijnen 123, 126, 130 en N26 via een andere route. Lijn 123 en lijn 130 rijden via de Industrieweg, Mijdrechtse Dwarsweg en de N212. Lijn 126 en N26 (richting Woerden) rijden via de Industrieweg en Veenweg.

Vervallen haltes
Door de routewijziging vervallen in Wilnis de volgende haltes: Bozenhoven, Dr. Schaepmanplantsoen, Driehuis Kerk, Veldzijdeweg, Burg. Padmosweg, Herenweg, Molmlaan en Burg. de Voogtlaan.

Als vervanging van deze vervallen haltes kunnen reizigers gebruik maken van de haltes Mijdrecht Centrum, Zwenkgras, Burg. de Voogtlaan (lijn 126) en van SyntusFlex. Meer informatie is te vinden op syntusutrecht.nl/omleidingenwilnis.

SyntusFlex
De vervallen haltes in Wilnis kunnen deels wel door SyntusFlex worden aangedaan, daarom wordt de dienstverlening van SyntusFlex tijdelijk uitgebreid. Gedurende de wegwerkzaamheden worden extra haltes aan SyntusFlex toegevoegd: Burg.Padmosweg, Driehuis Kerk, Veldzijdeweg Bozenhoven en Dr. Schaepmanplantsoen. Daarnaast worden de bedieningstijden van SyntusFlex tijdelijk verruimt. Gedurende de wegwerkzaamheden kan van maandag t/m vrijdag van 06.00 tot 00.30 uur, op zaterdag van 08.00 tot 01.00 uur en op zon- en feestdagen van 09.00 tot 01.00 uur gebruik worden gemaakt van SyntusFlex.

SyntusFlex kan geboekt worden via de website syntusutrecht.nl/flex en via telefoonnummer 088-0331402. Telefonisch boeken kan van maandag t/m zondag van 7.00 tot 24.00 uur. Voor het reizen met SyntusFlex gelden de gebruikelijke tarieven.

Tijdelijke vervanging buurtbus lijn 526
De buurtbussen worden tot op heden niet ingezet, omdat deze kleine bussen nog niet Coronaproof ingericht kunnen worden. Op diverse buurtbuslijnen wordt (gedeeltelijk) een alternatief geboden. Reizigers van lijn 526 kunnen vanaf 9 september 2020 gebruik maken van SyntusFlex. Zolang de buurtbus niet kan rijden, worden de volgende haltes tijdelijk aan SyntusFlex toegevoegd:

  • Uithoorn: Centrum, Busstation
  • Amstelhoek: Piet Heinlaan
  • De Hoef: Vinkenslag, Merelslag, Oostzijde 68, Oostzijde 23, Oude Spoorbrug, Kromme Mijdrecht 50, Kromme Mijdrecht 36, Kromme Mijdrecht 18, Kromme Mijdrecht 1
  • Vinkeveen: Uitweg, Spoorlaan, Maria-Oord, Kerklaan
  • Breukelen: Station
  • Nieuwer ter Aa: Café de Zaak, Dorpsstraat

Meer informatie is te vinden op www.syntusutrecht.nl/lijn526.


Laatst bewerkt op: 8 september 2020 06:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Omleiding lijnbussen in Wilnis i.v.m. afsluiting Pieter Joostenlaan

In de periode van maandag 7 september tot en met vrijdag 18 december 2020 is de Pieter Joostenlaan in Wilnis vanwege werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer. Syntus Utrecht rijdt daarom een omleiding met de lijndiensten die gebruik maken van de Pieter Joostenlaan. In verband met de afsluiting rijden de buslijnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: