001 - Escaperoom aglemeen
Amazing Amateurs in de etalage

Amazing Amateurs in de etalage


Geplaatst op: 8 september 2020

Een schilderij in de etalage van de slijter, sculpturen bij een kledingzaak, een taart van breiwerk bij een chocolaterie. Dit soort verrassingen kunt u in september  tegenkomen tijdens het winkelen in het centrum van Aalsmeer.  Ook dit jaar kunnen amateurkunstenaars hun werk tonen aan het ‘grote publiek’ in etalages die door Aalsmeerse ondernemers ter beschikking zijn gesteld.

In voorgaande jaren was de expositie Amazing Amateurs in de etalage onderdeel van de landelijke IKToon maand. Een maand waarin alle amateurkunst, beeldend, muziek, poëzie, dans, enz. onder de aandacht wordt gebracht. Vanwege de Coronacrisis werden alle activiteiten voor dit evenement in juni geannuleerd. Gelukkig bleek het mogelijk om Amazing Amateurs in de etalage, geheel Coronaproof, nu wel door te laten gaan. Het aantal kunstenaars is dit jaar met maar liefst 54 deelnemers groter dan ooit. De werken van deze kunstenaars vinden in de maand september onderdak bij 28 ondernemers.

Het aanbod van de kunst is zeer gevarieerd. Diverse stijlen en technieken zijn te bewonderen. Aan deze expositie is ook een wedstrijdelement verbonden. Een publieksjury en een vakjury kiezen hun favoriete werk. Uw kunt uw stem uitbrengen op: https://www.kunstencultuuraalsmeer.nl of https://www.cultuurpuntaalsmeer.nl

Amazing Amateurs in de Etalage is een gezamenlijk project van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) en Cultuurpunt Aalsmeer. 


Laatst bewerkt op: 8 september 2020 14:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amazing Amateurs in de etalage

Een schilderij in de etalage van de slijter, sculpturen bij een kledingzaak, een taart van breiwerk bij een chocolaterie. Dit soort verrassingen kunt u in september  tegenkomen tijdens het winkelen in het centrum van Aalsmeer.  Ook dit jaar kunnen amateurkunstenaars hun werk tonen aan het ‘grote publiek’ in etalages die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: