001 - Escaperoom aglemeen
30 jaar Total Copy

30 jaar Total Copy


Geplaatst op: 9 september 2020

Afgelopen zaterdag vierden de eigenaren Dirk Box en Ria Bouwman van Total Copy Service Aalsmeer en Amsterdam het dertig jarig bestaan. Vanwege Covid-19 was er besloten om van een groot feest op 5 september tijdens de Braderie van Aalsmeer en start van de Feestweek, het lustrum op een intiemere basis te organiseren en op veilige afstand. 

Het echtpaar besloot om middels een livestream uitzending via de Facebookpagina van Total Copy Service Aalsmeer het bestaan op feestelijke wijze te vieren. De presentatie was in handen van Ingrid Claasen en zij heette de kijkers van harte welkom. Ingrid gaf de microfoon over aan wethouder Economische Zaken, Robert van Rijn.

Robert stelde een aantal vragen aan de ondernemende eigenaren en niet alleen ‘het ontstaan’ 30 jaar geleden kwam ter sprake maar ook het betrekken van in totaal 3 verschillende panden in Aalsmeer en hun maatschappelijke betrokkenheid. Zo richtte Ria en Dirk de oprichting van de Stichting Dag van je Leven op en neemt Ria, al jaren, deel in het bestuur van Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer.

De wethouder opende op het einde middels één muisklik de vernieuwde TCS webshop. De combinatie van een aanzienlijk aanbod van online producten en diensten  i.c.m. de persoonlijke service.

Tijdens de livestream werd getoost met champagne en de taart met felicitatietekst aangesneden. Dirk bedankte alle medewerkers voor hun inzet al die jaren en de kijkers voor het online aanwezig zijn op dit besloten feestje. 

Via de Facebookpagina van Total Copy Service Aalsmeer kan de livestream  bekeken worden.


Laatst bewerkt op: 9 september 2020 15:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

30 jaar Total Copy

Afgelopen zaterdag vierden de eigenaren Dirk Box en Ria Bouwman van Total Copy Service Aalsmeer en Amsterdam het dertig jarig bestaan. Vanwege Covid-19 was er besloten om van een groot feest op 5 september tijdens de Braderie van Aalsmeer en start van de Feestweek, het lustrum op een intiemere basis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: