001 -Family
Rondeveense campagne ‘Hou vol’ van start

Rondeveense campagne ‘Hou vol’ van start


Geplaatst op: 10 september 2020

Begin september is in De Ronde Venen de regionale publiekscampagne ‘Hou vol – zo houden we corona onder controle’ gestart. Veel van de inwoners lukt het gelukkig goed om zich aan de adviezen te houden. Dat positieve gegeven wil de gemeente op een sympathieke manier aanmoedigen.

Positieve reminder

De campagne wordt behalve in De Ronde Venen ook in de 25 andere gemeentes van Veiligheidsregio Utrecht gevoerd. Aanleiding is het feit dat de besmettingen in regio sinds de versoepeling van de coronamaatregelen weer toenemen. Doel van de campagne is de 1,3 miljoen inwoners en bezoekers stimuleren om de regels goed te blijven naleven. Daarom is gekozen voor een positieve reminder, bij wijze van hart onder de riem: ‘Hou vol, zo houden we corona onder controle’. 

De basisregels onveranderd

Burgemeester Maarten Divendal: “Op veel plekken in De Ronde Venen houden mensen zich goed aan de coronaregels, op andere wat minder. Deze campagne is bedoeld om iedereen nog eens te herinneren aan de afspraken. We begrijpen dat dat niet altijd meevalt, vandaar de oproep ‘Hou vol’. Want alleen samen kunnen we besmetting met en verdere verspreiding van het virus proberen te voorkomen.” Deze afspraken zijn:

•                      Houd 1,5 meter afstand

•                      Blijf thuis bij klachten en laat je testen

•                      Blijf weg van drukke plekken

•                      Was vaak je handen

•                      Werk zoveel mogelijk thuis

 


Samen de schouders eronder

De campagne loopt in alle 26 gemeentes van de Veiligheidsregio Utrecht, van Amersfoort tot en met Zeist. Hij is te zien tot eind september 2020.


Laatst bewerkt op: 10 september 2020 09:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rondeveense campagne ‘Hou vol’ van start

Begin september is in De Ronde Venen de regionale publiekscampagne ‘Hou vol – zo houden we corona onder controle’ gestart. Veel van de inwoners lukt het gelukkig goed om zich aan de adviezen te houden. Dat positieve gegeven wil de gemeente op een sympathieke manier aanmoedigen. Positieve reminder De campagne … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: