001 - Escaperoom aglemeen
Nieuwe dansstudio van Dansschool Nicole feestelijk geopend

Nieuwe dansstudio van Dansschool Nicole feestelijk geopend


Geplaatst op: 10 september 2020

Dansschool Nicole is al meer dan 32 jaar een begrip in De Ronde Venen. En in de loop van al die jaren, verandert er nog wel eens wat!

In dit geval was het tijd, na 18 jaar met veel plezier in de zaal op  het Industrieterrein te hebben gedanst, voor een mooie, nieuwe locatie centraler gelegen in Mijdrecht te zoeken. En dat is gelukt!

Al voor de “corona-tijd” was er besloten over te gaan naar de nieuwe locatie in de Sporthal De Phoenix.  En in die “corona-tijd”, toen er niet meer binnen gesport mocht worden, was al meteen duidelijk dat dit een verstandig besluit was. Sporthal De Phoenix stelde een deel van de parkeerplaats beschikbaar voor de buitenlessen van de dansschool. Een mooie samenwerking!

Maar gelukkig mag er na de zomervakantie weer binnen gedanst worden. In de zomer is er hard geklust om de nieuwe dansstudio zo mooi mogelijk in te richten. En dat is gelukt!

Woensdag 9 september opende wethouder Rein Kroon samen met eigenaresse Nicole van Spengen de nieuwe dansstudio, onder toeziend oog van een groep enthousiaste danseressen en een aantal docenten. Natuurlijk hadden ze liever een groot openingsfeest gegeven voor iedereen, maar in deze tijd en setting, is het op deze manier ook heel goed gelukt.

Een prachtige nieuwe studio, met de juiste ventilatie, mooie verlichting en het belangrijkste: heel veel positieve reacties van de leerlingen. Een mooie nieuwe start van het seizoen én klaar voor nog vele swingende jaren in de toekomst!Laatst bewerkt op: 10 september 2020 11:53

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe dansstudio van Dansschool Nicole feestelijk geopend

Dansschool Nicole is al meer dan 32 jaar een begrip in De Ronde Venen. En in de loop van al die jaren, verandert er nog wel eens wat! In dit geval was het tijd, na 18 jaar met veel plezier in de zaal op  het Industrieterrein te hebben gedanst, voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: