001 - Escaperoom aglemeen
fotografie Marianne Bras

Assuline breidt uit


Geplaatst op: 17 september 2020

Financieel adviesbureau Assuline neemt L. Fokker Assurantiën uit Mijdrecht over. Met deze overname verbreedt Assuline zijn aanbod van financiële diensten. Vanwege het bijna bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, draagt Leen Fokker zijn bedrijfsactiviteiten per direct over aan Assuline.

Vanaf de jaren ‘80 was Leen Fokker specialist in assurantiebemiddeling. Nu Leen Fokker bijna zijn pensioen bereikt, besloot hij dat het tijd werd voor iets anders. Door zijn activiteiten over te dragen aan Assuline, kiest Fokker ervoor om de komende tijd meer te spenderen aan andere hobby’s en vrijwilligerswerk.

Assuline bestaat in 2020 bijna 30 jaar. In de afgelopen decennia is het uitgegroeid tot een bekende naam in de omgeving, waarbij de kracht vooral ligt om een betrokken en inhoudelijke relatie met haar klanten op te bouwen. Als sociaal betrokken en onafhankelijk adviesbureau op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen onderscheidt het zich al die jaren door persoonlijke, vakkundige en positieve samenwerking met haar cliënten. De overname van L. Fokker Assurantiën is een extra teken dat Assuline ambitieuze plannen heeft en klaar is voor de toekomst.

Dankzij de overname van L. Fokker Assurantiën versterkt Assuline zijn positie in de regio. Fokker zal de komende tijd nog wel betrokken blijven bij de overdracht en assisteert waar nodig. Zo behoudt het bedrijf zijn professionaliteit in het geven van adviezen op maat. Fokker geeft aan alle vertrouwen te hebben in de overname: “Assuline kan op een vertrouwde wijze mijn werkzaamheden voortzetten.”  

Heeft u behoefte aan verzekeringsadvies of persoonlijk contact? Neem contact op met Assuline! 0297-288198 of kijk op www.assuline.nl.

fotografie Marianne Bras

Laatst bewerkt op: 17 september 2020 11:21

Bron: Ingezonden stukken - Fotografie Marianne Bras

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Assuline breidt uit

Financieel adviesbureau Assuline neemt L. Fokker Assurantiën uit Mijdrecht over. Met deze overname verbreedt Assuline zijn aanbod van financiële diensten. Vanwege het bijna bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, draagt Leen Fokker zijn bedrijfsactiviteiten per direct over aan Assuline. Vanaf de jaren ‘80 was Leen Fokker specialist in assurantiebemiddeling. Nu Leen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: