001 - Escaperoom aglemeen
Sporten voor Peuters en Kleuters en Mini Freerun

Sporten voor Peuters en Kleuters en Mini Freerun


Geplaatst op: 14 september 2020

Bij GVM’79 willen ze voor iedereen veilig en verantwoord sporten aanbieden. En dat begint al bij de allerjongste kinderen. Het is belangrijk dat kinderen al vroeg in aanraking komen met bewegen en zich motorisch goed ontwikkelen. Daarnaast is het goed als ze ervaren dat bewegen hartstikke leuk is. GVM’79 volgt we hiervoor de stappen van het beweegdiploma van de KNGU. Op deze manier leren de kinderen alle grondbeginselen van bewegen, zoals zwaaien/draaien/springen/klimmen/rollen/evenwicht etc etc.  Natuurlijk begint de les met een gezellig muziekje en zo leren de kinderen ook bewegen op muziek. Kleuter- en Peutergym zijn een prima voorbereiding op elke sport die je kindje daarna zou gaan doen. Bij GVM’79 kun je de komende weken gratis proeflessen komen doen en kun je kennismaken met onze lessen. Kom op woensdag 10:30 naar de Peutergym in gymzaal de Brug of om 13:15 naar de Kleutergym in gymzaal de Eendracht. Kun je op deze dagen niet? Op dinsdag 15:15 kan er bij 5 geïnteresseerden een nieuwe groep gestart worden.

 Naast de gymactiviteiten voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar wil GVM binnenkort ook starten met Mini Freerun!! Het Freerunnen is erg populair en kinderen willen hier ook vroeg mee beginnen. Nu kan je pas starten vanaf 7 jaar in Freerunning groep 1, maar GVM wil het nu ook aanbieden voor kinderen vanaf 5,5 jaar!! Bij de Mini Freerun staan de toestellen wat lager, maar maak je dezelfde coole sprongen als bij Freerunning. Daarnaast leer je op een goede manier landen en klimmen.  Mini Freerun kan van start bij 5 geïnteresseerden op vrijdag om 14:30. Heb jij hier interesse in? Meld je dan aan via proefles@gvmijdrecht79.nl. Voor meer informatie kun je kijken op de website of facebook/instagram.


Laatst bewerkt op: 14 september 2020 09:57

Bron: Ingezonden Stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sporten voor Peuters en Kleuters en Mini Freerun

Bij GVM’79 willen ze voor iedereen veilig en verantwoord sporten aanbieden. En dat begint al bij de allerjongste kinderen. Het is belangrijk dat kinderen al vroeg in aanraking komen met bewegen en zich motorisch goed ontwikkelen. Daarnaast is het goed als ze ervaren dat bewegen hartstikke leuk is. GVM’79 volgt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: