Atlantis 3 komt net te kort

Geplaatst op: 14 september 2020

Einduitslag: 14-15.

In het eerste aanvalsvak stonden: Zoë Trompert, Chantal Poolman, Koen van Wermeskerken en Mark Kruiswijk. En in de verdediging startte: Nina Baars, Kim Stolk, Timo Jongerling en Davey van Putten.
Op de banken namen plaats Janneke van Ginkel en coaches Jeroen Korver en Berry de Jong voor de nodige support en aanwijzingen. De wedstrijd kwam van beiden kanten moeilijk op gang. Er werd prima aangevallen en verdedigd maar de eerste doelpunten lieten even op zich wachten. Met name de eerste helft trok Velocitas de voorsprong steeds weer opnieuw naar zich toe maar wist Atlantis deze weg te werken. Dit resulteerde in een kleine voorsprong met een ruststand van 7 – 6.

In de tweede helft wist Atlantis steeds meer aan de winnende kant van de score te komen door meerdere keren uit te lopen tot 2 punten voor maar Velocitas toonde dezelfde veerkracht.
Tot in de laatste minuten bleef de wedstrijd spannend met goals door beide teams. Deze spanning leverde steeds meer kleine frustraties op en maakte het spel van beide kanten iets minder vriendelijk. Er werden steeds meer fysieke overtredingen gemaakt, dus het eind signaal van de scheidsrechter kwam op het juiste moment. In de laatste aanval kwam Atlantis nog tot een kans op de gelijkmaker maar deze werd helaas misgeschoten. Eindstand was 14-15 en helaas opnieuw geen punten voor Atlantis 3 dit seizoen.

Volgende week staat de wedstrijd tegen Madjoe 3 om 12.30u in Rijnsburg op het programma. Hopelijk weten we dan wel de punten mee terug te nemen naar Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 14 september 2020 11:17

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 3 mocht in de tweede wedstrijd van de competitie op eigen veld aantreden tegen Velocitas 4. De wedstrijd was spannend tot de laatste minuut met de nodige doelpunten aan beiden kanten, maar Atlantis trok in de laatste minuten aan het kortste eind. Einduitslag: 14-15. In … Lees meer »