001 - Escaperoom aglemeen

Neem een kijkje in de Watertoren in Mijdrecht


Geplaatst op: 6 september 2011

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe de Watertoren van Mijdrecht er van binnen uitziet? Op zaterdag 10 september van 10:00 tot 16:00 uur, is de voormalige Watertoren open voor publiek.

De lokale ondernemers Roland Borst en Yourick Fokker, zijn de initiatiefnemers van ‘de Kompastoren'. Het duo streeft ernaar om nog dit jaar de bouwaanvraag in te dienen voor de transformatie van dit markante gebouw.

U kunt op eigen gelegenheid rondkijken, naar boven klimmen en van het geweldige uitzicht genieten. In de toren hangen op elke verdieping canvas doeken met informatie over de werking van de watertoren. Tevens kunt u de plannen bekijken van hoe de watertoren er mogelijk uit komt te zien in de toekomst.

Indien u met de auto komt, dan kunt u de auto op de parkeerplaats van Van Walraven parkeren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Neem een kijkje in de Watertoren in Mijdrecht

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe de Watertoren van Mijdrecht er van binnen uitziet? Op zaterdag 10 september van 10:00 tot 16:00 uur, is de voormalige Watertoren open voor publiek. De lokale ondernemers Roland Borst en Yourick Fokker, zijn de initiatiefnemers van ‘de Kompastoren'. Het duo streeft ernaar om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: