001 -Family
30 editie Zilveren Turfloop verzet naar 2021

30 editie Zilveren Turfloop verzet naar 2021


Geplaatst op: 14 september 2020

In tegenstelling tot eerdere berichten in deze krant heeft de organisatie van de Zilveren Turfloop moeten besluiten de 30e editie te verzetten naar volgend jaar. Op dit moment is het voor de organisatie niet mogelijk een veilig evenement te organiseren. Het COVID-19 virus is onder ons, en voor de organisatie is de  veiligheid van deelnemers en vrijwilligers één van de belangrijkste aspecten bij de keuze om de Zilveren Turfloop dit jaar niet door te laten gaan.

Maar volgend jaar zijn we terug: op zondag 7 november 2021 staat de extra feestelijke jubileumeditie gepland. Atletiekvereniging de Veenlopers is trots om dan voor de dertigste keer het grootste sportevenement in de Ronde Venen te kunnen organiseren. Blijf genieten van het hardlopen en tot volgend jaar.


Laatst bewerkt op: 14 september 2020 14:15

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

30 editie Zilveren Turfloop verzet naar 2021

In tegenstelling tot eerdere berichten in deze krant heeft de organisatie van de Zilveren Turfloop moeten besluiten de 30e editie te verzetten naar volgend jaar. Op dit moment is het voor de organisatie niet mogelijk een veilig evenement te organiseren. Het COVID-19 virus is onder ons, en voor de organisatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: